Spor
  • 28.11.2022 16:13

Memphis Depay gerçeği ortaya çıktı!

 Süper Lig'de Beşiktaş ve Başakşehir maçlarını kazanarak moral depolayan Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Sarı kırmızılılar, Hollandalı futbolcu Memphis Depay'ı gündemine almıştı. Bu gelişmeler sonrası Aslan'ın transfer listesindeki Depay ile ilgili gerçek ortaya çıkarken, tarih böyle açıklandı. İşte tüm detaylar...Yaz döneminde kadrosuna dahil ettiği süper yıldızlarla şov yapan Galatasaray, devre arasında da transfer yağmurunu sürdürecek...

Yönetim, sezon başında çok istediği ama alamadığı Memphis Depay'ı bu kez bitirebilir.Konu ile ilgili Cimbom'a müjde gibi bir haber geldi.Gazeteci Nicolo Schira, Barcelona'nın teknik direktörü Hernandez'in Depay'ı takımda istemediğini ve futbolcunun ocak ayında ayrılacağını iddia etti.Adı sıkça Cimbom ile anılan 28 yaşındaki oyuncunun ise ocakta sarı-kırmızılı formayı giymeye çok yakın olduğu belirtildi.

Memphis Depay bu sezon 9 resmi maçta forma giydi.Bu karşılaşmalarda 4 gol ve 2 asistlik katkı verdi.Depay'ın Barcelona'daki sözleşmesi 2023 yılında sona erecek.Manchester United'da beklentilerin altında kalan Depay'ın bir sonraki adresi ise Fransa'nın Olympique Lyon takımı oldu.Hollandalı yıldız, 1 Temmuz 2021 tarihinde ise Lyon'dan Katalan devi Barcelona'ya transfer oldu.

28 yaşındaki yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri ise 20 milyon euro...

Güncellenme Tarihi : 28.11.2022 16:17

İLGİLİ HABERLER