Spor
  • 21.10.2021 11:43

Merih Demiral Ronaldo'yu kitledi

Ronaldo neye uğradığını şaşırdı! Maç sonu olay, Merih Demiral...

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester United - Atalanta maçı nefesleri kesti. Merih Demiral'in gol attığı karşılaşmada son sözü Cristiano Ronaldo söyledi. Portekizli yıldız maçın bitiş düdüğüyle birlikte yaşanan olay sonrası ise neye uğradığını şaşırdı. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi... Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester United - Atalanta maçına Merih Demiral ve Cristiano Ronaldo damgasını vurdu. Ronaldo maçın bitiş düdüğüyle birlikte yaşanan olay sonrası ise neye uğradığını şaşırdı. İşte son dakika haberinin detayları...

Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında Manchester United sahasında milli futbolcumuz Merih Demiral'ın takımı Atalanta'yı konuk etti.


MERİH DEMİRAL, ATALANTA'DAKİ İLK GOLÜNÜ ATTI

Maça fırtına gibi başlayan Atalanta 15. dakikada Mario Pasalic'in golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti.
Son dakika haberi: Ronaldo neye uğradığını şaşırdı! Maç sonu olay, Merih Demiral...
Dakikalar 28'i gösterdiğinde kornerden gelen topa müthiş yükselen Merih Demiral attığı golle durumu 2-0'a getirdi. Milli futbolcumuz hem Atalanta'da hem de Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü kaydetti.

MERİH'TEN HARİKA PERFORMANS!

Milli futbolcumuz Merih Demiral, Ronaldo'ya karşı harika bir performans ortaya koyarken defanstaki oyunuyla da büyük alkış topladı.
Ronaldo ile sık sık karşı karşıya gelen Merih Demiral, Manchester United ataklarında eski takım arkadaşına gol izni vermedi.


MERİH İKİNCİ YARIYA ÇIKAMADI

Old Trafford'da kabus gören Manchester United golü bulamayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.
Merih Demiral, ikinci yarının başında sakatlığı nedeniyle oyundan çıktı ve yerini Matteo Lovato'ya bıraktı.

UNITED'DAN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

İkinci devrede ise sahada bambaşka bir futbol oynayan United vardı. Kırmızı Şeytanlar, 53'te Marcus Rashford'ın şık plasesiyle durumu 2-1'e getirdi.

Güncellenme Tarihi : 21.10.2021 11:48

İLGİLİ HABERLER