Dünya
  • 15.1.2007 10:59

METRODA PANTOLONSUZ EYLEM: YÜZLERCE KİŞİ PANTOLONUNU BÖYLE ÇIKARIP SOYUNDU!..

 New York metrosuna binenler gözlerine inanamadı. Pantolon giymeyen kadın ve erkekler, sakin sakin oturmuş, gazetelerini okuyordı. Her yıl düzenlenen "Metroda Pantolonsuz Seyahat" eylemi yine ilginç görüntüler oluşturdu. Metroya pantolonlarını giymeksizin gelen eylemciler karşısında yolcular şaşkınlıklarını gizleyemedi.


      Bu yıl altıncısı yapılan çılgın eyleme yüzlerce kişi katıldı. Yolcuları eğlendirip, gülümsetmeyi amaçlayan eylemciler, sorulduğunda sadece "Bugün pantolonumu giymeyi unuttum" diyor.


      Her yıl düzenlenen 'Metroya pantolonsuz binme günü', 'Improv Everywhere' isimli grubun bir etkinliği. Amaç, insanları güldürmek ve yolcuların ilginç bir New York macerası yaşamalarını sağlamak.


      Pantolonsuz Eylem Grubu'nu 2001'de kuran Charlie Todd, amaçlarının insanları rahatsız etmek olmadığını söyledi. Todd, halka açık olan alanlarda kaos ve neşe sahneleri yaratmak istediklerini belirterek, "Niyetimiz insanları güldürmek. Onlara anlatacak bir hikaye vermeye çalışıyoruz" dedi.


Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:02

İLGİLİ HABERLER