Gündem
  • 1.7.2009 08:56

MGK ZİRVESİ SONRASI NELER KONUŞULDU ?..

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında gerçekleştirilen ve yaklaşık 8 saat süren Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile Adalet Bakanı Sadullah Ergin bir süre daha Çankaya Köşkü'nde kaldı.

Milli Güvenlik Kurulu toplantısının saat 21.10'da bitmesinin ardından saat 21.15'te Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcıları Bülent Arınç ile Ali Babacan, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve MİT Müsteşarı Emre Taner, Çankaya Köşkü'nün 1 No'lu kapısından çıktı.

Başbakan Erdoğan ise saat 22.25'te Çankaya Köşkü'nden Başbakanlık Resmi Konutu'na geçti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Çiçek ile Adalet Bakanı Ergin'in de aynı dakikalarda Çankaya Köşkü'nün 5 No'lu kapısından çıktıkları öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Gül de saat 22.55'te Köşk'ten ayrılarak Dışişleri Konutu'na geçti.

Cumhurbaşkanı Gül'ün MGK toplantısının ardından Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Başbuğ, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Çiçek ve Adalet Bakanı Ergin ile bir süre görüşerek TBMM'de kabul edilen, askerlerin sivil mahkemelerde yargılanmasına ilişkin yasal düzenleme konusunda bilgi aldığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:34

İLGİLİ HABERLER