
MHP TEŞKİLATINDA KAFASINDA BEYZBOL SOPASI KIRILAN BABA KOMADA
KAĞITHANE Talatpaşa MHP Mahalle Teşkilatı'nda zaman geçiren Şişli Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Ülkücan Avcı’nın babası taksici 44 yaşındaki Turgut Avcı, oğlunun son zamanlarda eve gelmemesi üzerine endişelenerek artık buraya gitmemesini istedi. Ancak lise son sınıf öğrencisi bir türlü babasını dinlemedi. 8 Temmuz'da, mahalle teşkilatını arayan Turgut Avcı, oğllunun uzaklaştırılması için yardım istedi. Telefonda hakaretle karşılaşan baba Turgut Avcı, durumu gururuna yediremeyerek mahalle teşkilatına gitti. Burada yaşanan tartışmada, baba Turgut Avcı, MHP Mahalle Teşkilatı Başkanı Emrah Tosun ve beraberindekilerin saldırısına uğradı.
BEYZBOL SOPASIYLA VURDU
Beş kişilik grup, beyzbol sopasıyla Turgut Avcı'nın kafasına vurdu. Kafasına aldığı sopa darbesiyle yere yığılan Avcı, ağır yaralandı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan Turgut Avcı, önceki gün de durumu ağırlaşınca ikinci bir ameliyata alındı. Doktorların yaşama şansı düşük dediği Turgut Avcı'nın durumu ciddiyetini koruyor. Olaydan sorumlu tutulan 5 kişi, polisteki ifadelerinin ardından soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakıldı.
SUÇLULAR ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GEZİYOR
Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde, oğlundan gelecek iyi bir haber bekleyen baba Kasım Avcı, beş kişinin serbest bırakılmasına isyan etti. Torunu Ülkühan Avcı'nın, yaklaşık 5 yıldır MHP Mahalle Teşkilatı'na gidip geldiğini, ancak son zamanlarda gece geç saatlere kadar eve gelmediğini anlatan Kasım Avcı, “Torunum eve gelmemeye başlayınca babası önce Ülkühan'ı uyardı. Ama derneğe gitmeye devam etti. Bu kez de dernek yetkililerini arayıp Ülkühan'ı derneğe almamaları istedi. Fakat telefonda tartıştılar. Olay günü de oğlumu aramışlar ve buluşmaya çağırmışlar. Buluşmaya gidince de saldırıya uğradı. Burada yoğun bakım önünde iyileşmesini beklerken zanlıların serbest bırakıldığını öğrendik. Savcılığa tekrar şikayet dilekçesi verdik. 11 gündür komada ve doktorlar yaşama şansının çok az olduğunu söyledi. Bunu yapanlar nasıl serbest bırakılıyor anlamıyorum. Hakkımızı nerede arayacağımızı bilemiyorum” şeklinde konuştu.
Kameralara konuşmak istemeyen MHP Kağıthane iİlçe Başkanı Selahattin Koçarslan ise, olayın teşkilatlarıyla bir ilişkisi bulunmadığı, kavga eden tarafların arkadaş olduğunu ve aralarındaki tartışma sonrası kavga çıktığını söylemekle yetinde. Koçarslan, Avcı'nın kafasına beyzbol sopası ile değil, tahta parçasıyla vurulduğunu da öne sürdü.