Gündem
  • 24.11.2022 22:55

MHP'den komşum nasılsın kampanyası!.. Oy patlaması yapacağız

MHP'li İzzet Ulvi Yönter: "2023 seçimlerinde MHP oy patlaması yaşayacak"

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Serap Belovacık’lının sorularını yanıtladı. MHP’li İzzet Ulvi Yönter, 2023 seçimlerinde MHP Milletvekili sayısının çok yüksek olacağını iddia etti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, tv100 ekranlarında Serap Belovacıklı’nın sorularını yanıtladı.

"ÇOK SIKI TUTTUĞU GÖRÜLECEK"

Parti olarak halkla temas içerisinde olduklarını ifade eden “’Komşum nasılsın?’ temalı Sayın Genel Başkanımızın iki gün önce vermiş olduğu talimat kapsamında başlayan bir siyasi çalışmamız. Bu çalışmamız aslında bir gönül seferberliğidir. Biz sadece kapılara değil gönüllere de vuruyoruz. İki günlük tabloda bile bu programımızla pek çok vatandaşımızla buluşup konuştuk. En başından itibaren MHP’nin 2023 seçimlerini çok sıkı tuttuğu görülecek, anlaşılacak ve kabullenilecek. Biz 2023 seçimlerine çok anlamlar yüklüyoruz. İl il Anadolu çalışmamızı icra ettik. Bütün illerimizi dolaştık” ifadelerini kullandı.

Meclis’te MHP milletvekili sayının en çok seviyeye ulaşacağını ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, “TBMM’de MHP milletvekili sayısını en çok seviyeye ulaştıracak. Böylelikle Cumhur İttifakı olarak nitelikli çoğunluğa ulaşıp milletimize hak ettiği demokratik nitelikli, geniş, kapsayıcı, devlet-millet dengesini iyi kurgulamış yeni Anayasa kazandırmak istiyoruz” dedi.

"HDP DEMEK PKK DEMEK"

Altılı Masa’nın bacaklarına tutunmuş yılan ve çiyanların olduğunu kaydeden İzzet Ulvi Yönter, sözlerinin devamında, “Sadece bir parti değil odak ve Türkiye düşmanları… Türkiye’nin kuyusunu kazmak isteyen mihraklar o masanın altında gizleniyorlar. Cumhur’un önünü kesmek için göz kolluyorlar. HDP demek PKK demek; PKK demek HDP demek. Alın birini vur ötekine… Onlara kan nakli ve can nakli yapan destek olan arkalarında duran güçlere dikkat ediniz. O güçlere bakın Suriye’de Afrika’da karşımızdalar. Doğu Akdeniz’de Ege’de, Avrupa’da karşımızdalar. Türk’ün var olduğu her yerde karşımızdalar. Bunların hepsi masanın tek bacağına tutunmuş vaziyetteler. ” ifadelerini kullandı.

"DÖNSÜN EVİNE"

Erdoğan’ın Akşener’e olan “Altılı Masa’yı terket” çağrısına ilişkin yorumlarda bulunan Yönter, “Akşener’e en güzel mesajı Sayın Genel Başkanımız vermişti ‘Evine dön’ dedi. Bu çağrıya kulak vermeliydi. Bu evden ne kast ettiğini herkes kendine göre analiz etti. Buyursun dönsün evine” ifadelerini kullandı.

İzzet Ulvi Yönter, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

“‘Cumhur İttifakı kumar masası’ demek bizzat Cumhur’a kumarbaz demektir. Siz Cumhur İttifakı’na nasıl ‘Kumar masası’ dersiniz? Oturduğunuz masaya bakın bir, o masada ihanet var, melanet var, kumarın ta kendisi var”

“Terörün arkasında duranlar bir çift sözü mutlaka herkesin olmalı. Başta Türkiye’nin terörle mücadelesini hazmedemeyen AB Parlamentosu’nun bazı üyeleri, terörün milliyeti, ırkı olmaz. Terör insanlığın ortak düşmanı ve mutlaka yok edilmeli.”

Güncellenme Tarihi : 24.11.2022 22:59

İLGİLİ HABERLER