Asayiş
  • 28.12.2006 00:04

MİLLETVEKİLİ MUĞLA'DA GÖMÜ ARARKEN YAKALANDI

Muğla'nın Milas İlçesi'nde düzenlenen operasyonda, Roma dönemine ait altın tahtı bulmak için mezar ve höyükleri kepçeyle kazdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 11 kişiden 9'u tutuklandı. Tutuklananlar arasında eski bir milletvekili de bulunuyor.


Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin, Milas Kıyıkışlacık'ta bulunan bir çiftliğe düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 11 zanlıdan 2'si ilk ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.


Aralarında eski milletvekili olduğu iddia edilen M.U.A'nın da bulunduğu 9 kişi ise Milas'ta çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.


Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin Milas Kıyıkışlacık'taki bir çiftlikte düzenlediği operasyonda, 11 kişi gözaltına alınmıştı.


Gözaltına alınan zanlılarla birlikte Roma dönemine ait lahitler, bir adet bronz insan figürü, define arama kitapları, 3 adet tabanca, 3 adet av tüfeği ve bu silahlara ait 87 adet mermi, TBMM serbest giriş kartları ele geçirilmişti.


Gözaltına alınan zanlılardan M.U.A'nın (61), 1983-1987 dönemi milletvekili olduğu iddia edilmişti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:20

İLGİLİ HABERLER