Spor
  • 5.6.2014 15:30

Milli takımı huylandıran fahişe

İngiliz Milli Takımı'nın golcüsü Wayne Rooney ile üçlü seks yaptığını açıklayan eski fahişe, ortalığı karıştırdı. 2010 yılında ortaya çıkar sek rezaleti tekrar gündeme geldi.
Bunun nedeni bir yarışma..
27 yaşındaki eski fahişe Helen Wood,  Big Brother adıyla bilinen birisi bizi gözetliyor yarışmasında eve alındı. Yarışmacı olan Helen Wood'un Wayne Rooney ile yaşadığı ilişkinin sırlarını açıklayacağı öğrenildi.
Evli ve çocuğu olan Wayne Rooney, aldatmanın ortaya çıkmasının ardından evliliğini zor kurtarmıştı. Aynı fahişenin tekrar gündeme gelmesi ünlü futbolcuyu rahatsız etti.
İngiliz Milli Takımı ekibi, tam dünya kupası öncesi bu kadının BBG'ye alınmasını bir skandal olarak niteledi. Eski fahişenin anlatacaklarının Wayne Rooney'in kafasını karıştıracağı ve performansını etkileyeceğini belirterek kanaldan bu kadını yarışmaya almamasını istedi.

HABERVİTRİNİ ÖZEL

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:27

İLGİLİ HABERLER