Spor
  • 26.9.2014 20:36

Mourinho Messi’yi istemiş

Chelsea‘nin, geçtiğimiz sezon sonu Lionel Messi için Barcelona‘nın kapısını çaldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon sonu Menajer Jose Mourinho‘nun isteği üzerine Katalan ekibi ile temasa geçen Chelsea‘nin yaptığım teklif, yönetim tarafından hiç düşünülmeden geri çevrilmiş. İspanyol televizyonu TV3′ün iddiasına göre Chelsea, Barcelona‘ya 150 milyon Euro bonservis bedeli önermiş.

Mourinho, Temmuz ayının ortalarında Messi ile ilgili yaptığı açıklamalar ile kafaları karıştırmıştı. Önce Arjantinli yıldızın dünyanın en iyi futbolcusu olmadığını savunan Mourinho, bu açıklamasından birkaç gün sonra Arjantinli yıldızın Dünya Kupası‘nı kaldırmasa bile efsaneler arasında yer aldığını söylemişti. Portekizli çalıştırıcı, Real Madrid’i çalıştırdığı dönemde Pep Guardiola‘nın ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada “Keşke Messi gitseydi” demişti.

Barcelona ile 2019 yılında sona erecek yeni bir sözleşme imzalayan Messi‘nin kontratında “250 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:31

İLGİLİ HABERLER