Gündem
  • 22.1.2022 09:25

Müjde Ar Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı!

Yeşilçam'ın arsızı Müjde Ar Erdoğan'ı hedef aldı! Annesinin Hazreti Adem'e yönelik hakaretleri ile meydan okudu

Halk TV canlı yayınına katılan Yeşilçam'ın arsızlarından Müjde Ar, annesi Aysel Gürel'in Hazreti Adem'e  yönelik hakaret içerikli şarkı sözlerini kitap haline getireceğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

 

Sezen Aksu'nun ilk insan ve insanlığın ilk Peygamberi Hazreti Adem  ile Hazreti Havva annemize yönelik "cahiller" hakareti, azınlık bir grup tarafından desteklenmeye devam ediyor.

Annesinin sözleri ile meydan okudu!

Halk TV canlı yayınına katılan Yeşilçam'ın arsızlarından Müjde Ar, Sezen Aksu'nun hakaretini savunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Annesi Aysel Gürel'in Hazreti Adem  ile ilgili yazdığı şarkı sözlerini, kitaplaştıracağını söyleyerek meydan okuyan Müjde Ar, bir de cami provokasyonu yaparak, şöyle konuştu:

Annemin Adem ile Havva üzerine yazılmış tam 11 tane şarkı sözünü buldum. Onları kitap haline getireceğim. Bunda ciddiye alınacak bir şey yok. Bu işi buraya kadar alıp, dil koparmaya kadar götürmek, doğrusu hepimizin vicdanını kanattı.

Bu açıklama pekala makamdan yapılabilirdi. Camiler hepimizindir. Siyasetçilerin tekelinde dil kopartma yerleri asla değildir.

Güncellenme Tarihi : 22.1.2022 20:26

İLGİLİ HABERLER