Asayiş
  • 18.7.2009 04:23

MÜNEVVER CİNAYETİNDE ŞOK SUÇLAMALAR...

Münevver'in babası Süreyya Karabulut, Adli Tıp Kurumu hakkında başlattılan inceleme kapsamında İstanbul Adliyesi'nde ifade verdi. Baba Karabulut, skandal raporu sert şekilde eleştirdi. Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, Adalet Bakanlığı tarafından Adli Tıp Kurumu hakkında başlattılan inceleme kapsamında ifade verdi. Süreyya Karabulut, olayın skandal olduğunu belirterek, "Garipoğlu kızımı katletti, Adli Tıp Kurumu ise lekeledi" dedi.

DÖNEN RANTLARI ANLATTI

Karabulut, "Onlar da skandal olduğunu kabul ediyorlar. Bölge İdare Mahkemesi'ne dava açacağım. Bana, spermlerin kızıma nasıl bulaştığı anlattılar. Ben de Adli Tıp Kurumu'nda dönen rantları, rüşvetleri anlattım. İhmali olanlar hakkında dava açacağım. Sonu nereye giderse ben de oraya gideceğim" diye konuştu.

DAVA AÇACAĞIM

Eşi Nagihan Karabulut'un ifade vermediğini belirten Süreyya Karabulut, "Adli Tıp Kurumu'ndan raporlar gelmedi. Rapor gelir gelmez hemen dava açacağız. Adli Tıp Kurumu'nda dönen kirli işler su yüzüne çıksın. Bu kurumların temiz olması lazım. Bu kurumlarda rantın dönmemesi lazım. İnanıyorum ki Adli Tıp Kurumuínda çok büyük yolsuzluklar dönüyor, paralar dönüyor. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Adalet Bakanı'na sesleniyorum: Artık yeter. Bu kurumları temizleyin" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:13

İLGİLİ HABERLER