Yaşam
  • 20.1.2014 18:34

Murat Dalkılıç yönetmen oldu

Dalkılıç, bu işin okulunu okuduğunu belirterek "Kendi şarkılarım için de birkaç kez yönetmen koltuğuna geçtim. Ancak, çok sevdiğim arkadaşım Yılmaz Taner için kamera arkasına geçmek bambaşka bir heyecan” dedi.
İlk solo albümü Misafirperver ile müzik otoritelerinden tam not alan Yılmaz Taner, geçen günlerde sözü ve müziği Murat Dalkılıç’a ait olan Misafirperver şarkısının klip çekimleri için kamera karşısına geçti. Murat Dalkılıç’ın çektiği ve oynadığı klip şimdiden müzik kanallarında beğenildi.

17 SAAT SÜRDÜ
Klip çekimlerinin 17 saat sürdüğünü söyleyen Dalkılıç, “Klibimizde Plato Film'den 35 kişilik bir ekip ile çalıştık. İstanbul Hadımköy'de çekimlerini gerçekleştirdiğimiz klipte, Yılmaz’a da üç model eşlik etti. Biz çok keyif aldık, umarım izleyenler de bu keyfi alırlar” dedi.

YILMAZ TANER İMZASI
Küçük yaşlardan beri geliştirdiği müzikal yeteneğini Türkiye'nin birçok şehrindeki prestijli sahnelerde sergilediği performansıyla bugünlere taşıyan Yılmaz Taner, söz ve beste çalışmalarıyla birçok radyo jingle'ı ve reklam müziği seslendirdi. Murat Dalkılıç’ın, Kıyamadım İkimize adlı şarkısının çok sevilen bestesiyle de dikkatleri üzerine çeken Taner, Misafirperver albümünde Türkiye'nin önde gelen müzisyenleriyle çalıştı.
Albümü için gece gündüz çalıştığını ifade eden Taner, şunları söyledi: “İlk klibimi söz, müzik ve aranjesi Ceyhun Çelikten'e ait Felek adlı şarkımıza çektik. Bir akustik versiyon ve bir remix versiyonla birlikte toplam 7 şarkıdan oluşan albümde Murat Dalkılıç, söz ve müziği kendisine ait olan Misafirperver ile yer alırken, düzenlemelerde de Mert Ali İçelli, Ceyhun Çelikten, ünlü klarnet virtüözü Göksun Çavdar, Gökhan Holat, Koray Aykılıç ve Kaan Gökman gibi önemli müzisyenlerin imzaları var. Bunun yanı sıra Özgür Yurtoğlu, Erol Temizel, Merve Özbey, Nezih Üçler, Hande Özkaş da albümde emeği geçen diğer önemli müzisyenler. Albümdeki “Aşk Öldü mü?”şarkısında ise ünlü Dj Kaan Gökman ile yaptığımız featuring çalışma ile Türk pop müziğine yeni bir dokunuş yaptık.”

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:20

İLGİLİ HABERLER