Yaşam
  • 30.4.2013 01:09

Müslüm Gürses'in son sözleri ne oldu?

Muhterem Nur canlı yayında açıkladı

Müslüm Gürses'in 30 yıllık eşi Muhterem Nur, eşinin ölümünün ardından yaşadıklarını Kanaltürk'teki 2. Sayfa programında anlattı.

Muhterem Nur "Her gün mezarına gidip ziyaret ediyorum. Ama öldüğüne inanamıyorum. Sanki konserde, turnede. Bir anda çıkıp gelecekmiş gibi. Evde hiçbir şeyin yerini değiştirmedim. Kıyafetlerinin bir bölümünü Darülaceze'ye göndermiştim. 'Bunlar çok eski' diye postaladılar. Halbuki eski değildi. Çünkü Müslüm titiz ve temiz bir adamdı. Ben de o eşyaları memleketi Şanlıurfa'ya göndereceğim" dedi.

KEŞKE GECEKONDUDA OTURSAYDIK

Muhterem Nur "Size büyük bir miras kaldı mı?" sorusunu da şöyle cevapladı: "Ne mirası? Fazla para kazanan biri değildi ki. Parada pulda gözü yoktu. Ama bana yetecek kadar para var. Keşke yaşasaydı da tek kuruş paramız olmasaydı. Birlikte gecekonduda otursaydık."

MÜSLÜM'ÜN SON SÖZLERİ

Muhterem Nur "Müslüm Gürses size en son ne söyledi?" sorusu karşısında duygulandı. "Yılbaşından 2 gün sonraydı. Ellerimi tuttu. 'Beni eve götür' dedi. Son konuşmamızdı. Eşimin elleri ve ayakları çok güzeldi. Onları tuttum ve odadan çıktım" dedi. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER