Gündem
  • 17.8.2004 01:38

MUSTAFA SANDAL : MİRSAD TÜRKCAN'IN KIZ KARDEŞİNİ SEVİYORUM

Mustafa Sandal bir aydır birlikte olduğu ve Hürriyet’in ortaya çıkardığı Mirsad Türkcan’ın kız kardeşi Emina ile olan ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Sandal, ‘Onu çok seviyorum’ dedi.

Mustafa Sandal, yaklaşık bir aydır aşk yaşadığı Dinamo Moskova’da oynayan ünlü basketbolcu Mirsad Türkcan’ın kız kardeşi Emina için, ‘Onu çok seviyorum’ dedi. Kendi gibi şarkıcı olan ve iki yıl önce çıkardığı albümüyle Bosna Oscar’ını kazanan Emina ile Bodrum’da tanıştığını söyleyen Sandal, ‘Tuhaf bir aşk yaşıyorum. Aramızda inanılmaz bir elektrik var. Ona karşı duygularım çok yoğun’ şeklinde konuştu.

Bu ilişkiden 10 gün önce haberdar olan onay verdiğini söyleyen ağabey Mirsad Türkcan ise, ‘Onlar birbirlerini beğeniyorlar ve görüşüyorlar. Mustafa ile yeni tanıştım. Türkiye’nin popstarı ve çok başarılı. İnsan olarak da çok iyi biri. Onu tanıyınca daha da memnun oldum, hoşuma gitti’ dedi. 

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:45

İLGİLİ HABERLER