NİJERYALI JOHN OBI MIKEL, ARTIK CHELSEA FORMASI GİYECEK
LONDRA - İngiltere Premier Lig şampiyonu Chelsea, Nijeryalı orta saha oyuncusu John Obi Mikel'in transferi konusunda Norveç ekibi Lynn Oslo ile anlaşmaya vardı.
Transferi adeta yılan hikayesine dönen ve Manchester United, Chelsea ve Lyyn Oslo gibi kulüpleri karşı karşıya getiren, Nijeryalı genç orta saha yıldızı John Obi Mikel, nihayet Chelsea'ye transfer oldu. Chelsea'den yapılan açıklamada, 19 yaşındaki başarılı futbolcunun toplam 16 milyon sterlin karşılığında transfer edildiği ifade edildi. Mikel transferiyle birlikte Chelsea, Michael Ballack, Andriy Shevchenko ve Salomon Kalou'nun ardından dördüncü ismi de Stamford Bridge'e getirmiş oldu.
John Obi Mikel, 2004 yılında Manchester United'la sözleşme imzaladıktan sonra, Chelsea ile antrenmanlara çıkmış ve daha sonra yaptığı açıklamalarda, Manchester'a zorla imza attırıldığını iddia ederek 2 kulüp arasında krize neden olmuştu.