Yaşam
  • 23.11.2017 00:45

Obama'nın kızı ahlaksız çıktı

Obama'nın kızının öpüştüğü genç İngiliz asıllı Rory Farquharson çıktı.

Obama'nın Kızı, Sevgilisiyle Dudak Dudağa Yakalandı..Barack Obama'nın 19 yaşındaki kızı Malia Obama, futbol maçı öncesi kamp kurulan alanda sevgilisiyle öpüşürken görüntülendi. İkilinin rahat tavırları dikkat çekti.

Eski  ABD Başkanı  Barack Obama'nın 19 yaşındaki kızı Malia  Obama, bu kez sevgilisiyle yaşadığı romantik anlar nedeniyle konuşuluyor.

ABD'DE GÜNDEME OTURDU

Harvard ile Yale arasında her yıl düzenlenen futbol maçı öncesi kamp kuran öğrenciler, birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldu.  Barack Obama'nın bu yıl  Harvard Üniversitesi'nde eğitim hayatına başlayan büyük kızı Malia  Obama, organizasyondaki görüntüleriyle gündeme oturdu.

DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİ

Malia'nın aynı gün sigara içerken kameralara yakalanması konuşulan başka bir konu oldu. Malia, 2016'da Lollapalooza'da uyuşturucu kullanırken görüntülenmişti sonrasında giydiği "Sigara öldürür" yazılı tişört ile çok konuşulmuştu.

GİZLİ SERVİS KORUMASINDALAR

Barack  Obama, geçtiğimiz yıl kızları Malia (19) ve Sasha'nın (16) erkeklerle görüşmeye başladığını söylemişti.  Obama kızlarının 'Gizli Servis' korumasında olduğuna dikkat çekerken, "O adamların yapabileceği çok şey var." şeklinde bir de şaka yapmıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 23.11.2017 00:55

İLGİLİ HABERLER