F.Bahçe'nin hocası Saran'a, ''Benimle devam edecekseniz 1.5 yıl daha takımın başında olduğumu açıklayın'' dedi
Samandıra'da zirve
Maç sonrası istifa sinyalleri veren Oğuz Çetin, İstanbul'da Futbol Şube Sorumlusu Sadettin Saran'la olağanüstü bir toplantı yaptı. Samandıra Tesisleri'ndeki toplantıda oldukça gergin olduğunu öğrenilen Çetin, ''Benimle devam edeceksiniz 1.5 yıl daha takımın başında olduğumu açıklayın. Niyetiniz başka bir teknik adamla anlaşmaksa bana bildirin. Alacağınız karara saygılıyım. Şimdi açıklarsınız ben de sezon sonuna kadar görev yaparım. Ama iş bu şekilde giderse herkes yıpranıyor. Bu sorun çözülmeli'' dedi
Beni ciddiye almadılar
Çetin'in bu çıkışı karşısında Sadettin Saran, ''Biz sana güveniyoruz. Çalışmana, iş ahlakına, futbol bilgine saygımız büyük. Futbolcular da seni seviyor. Ama sonuçlar kötü gidiyor. Bunun sebebi nedir?'' diye sorduğu öğrenildi. Çetin de bu soruya, ''Bazı oyuncular bu formanın ağırlığını kaldıramadı. Bazıları başarılı olmam için aşırı strese girdi. Bazıları ise kalıcı olup olmadığımı bilmedikleri için beni ciddiye almadı. Durumumu netleştirin, ben de ona göre takımda radikal kararlar alıp Fenerbahçe'ye layık olmayanlarla yolumu ayırayım'' yanıtını verdi.
Aziz Yıldırım kahroldu
Kaybedilen iki puanın üzüntüsünü en derinden yaşayanlardan biri olan başkan Aziz Yıldırım ise maçı televizyondan seyretti ve frikikten yenen üçüncü gol sonrası adeta kahroldu. Yıldırım'ın çevresine, ''Bir şanssızlıktır gidiyor. Başka takımlar kötü gününde puan alıyor, biz deplasmanda 3 gol atıp puan kaybediyoruz'' dediği öğrenildi. Öte yandan yöneticilerin de Oğuz Çetin'in durumunun belirsiz olmasından rahatsızlık duydukları ve bu konunun yarınki yönetim kurulu toplantısında karara bağlanacağı belirtildi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:34