Gündem
  • 30.9.2013 16:49

Öldürdüğü eşi ile yan yana toprağa verildi

Olay, çiftin Mithatpaşa Mahallesi'ndeki evinde dün akşam meydana geldi. 1.5 yıldan bu yana gırtlak kanseri tedavisi gören memur emeklisi Cevat Kart, iddiaya göre kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Leyla Kart ile tartıştı. Cevat Kart, tartışma sırasında av tüfeği ile eşine 2 el ateş ettikten sonra silahı çenesine dayayıp ateş etti. Çift, olay yerinde öldü.

Leyla ve Cevat Kart'ın cesetleri Zonguldak'taki Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınarak merkeze bağlı Olukyanı Köyü'ne getirildi. Köy mezarlığı önündeki cenaze namazına çiftin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Çiftin çocukları 23 yaşındaki H.K. ve 19 yaşındaki Ü.K., yan yana konulan anne ve babalarının tabutunun önünde saf tutarken, olaya tanık olan kızları 11 yaşındaki A.K. ise, cenaze namazını uzaktan izledi. Çiftin cenazeleri, öğleleyin kılınan cenaze namazı ardından mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cevat Kart'ın kardeşi Yavuz Kart, olayın iddia edildiği gibi aldatma şüphesinden kaynaklanmadığını ileri sürdü. Yavuz Kart, ağabeyinin kanser tedavisi görmesi nedeniyle psikolojik sorunlarının olduğunu, tartışma sırasında kendisini kaybetmiş olabileceğini söyledi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:34

İLGİLİ HABERLER