Yaşam
  • 30.8.2014 00:40

Orhan Pamuk'un eski sevgilisi intihara kalkıştı

İşadamı Serkan Pul’un geçtiğimiz gün ayrıldığı ünlü Ressam Karolin Fişekçi "Seni seviyorum" yazılı not bırakarak intihar etti. Beylikdüzü’ndeki özel bir hastanede tedavisine devam edilen Fişekçi'nin fotoğrafları basına servis edildi.

Ayrılığa dayanamadığı iddia edilen Karolin Fişekçi, 28 Ağustos 2014 Perşembe akşamı ilaç içerek intihara kalkıştı. Midesi yıkanan ve sağlık durumu iyiye gittiği açıklanan ünlü ressamın işadamı Serkan Pul’a ‘Seni çok sevdim. Beni bırakırsan intihar ederim demiştim’ yazılı bir not bıraktığı iddia ediliyor.

İşadamı Serkan Pul ve ünlü Ressam Karolin Fişekçi'nin geçtiğimiz hafta magazin gündemine oturan tartışma görüntüleri, çiftin ayrılmasına neden olmuştu. Serkan Pul, "Basını yanında getirmiş" diyerek yayınlanan haberlerin ardından Fişekçi'yi sorumlu tutmuş ve ayrıldıklarını ilan etmişti. Ayrılığının ardından ‘Fişekçi bana, ‘Beni bırakıyorsan 500 bin TL vereceksin ya da sponsor olacaksın"dedi’ açıklaması da yapan Serkan Pul, bu sözler üzerine Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

ORHAN PAMUK'A DA AYNISINI YAPMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda Nobelli yazar Orhan Pamuk, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Karolin Fişekçi’nin kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle noterle ihtarname göndermişti. Fişekçi ise, Twitter hesabından olayı yalanlamıştı.

Pul da geçtiğimiz hafta Fişekçi için savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, “Tartışma olayını basına bilerek yansıttı. Meğer yanında basın mensuplarını da getirmiş. Bugün evimin önüne yine geldi. Ben artık avukatım aracılığı ile suç duyurusunda bulundum. Ayrıldım diye benden 500 bin TL istiyor. Beni rahatsız ediyor. Benden uzak durmasını istiyorum” demişti.


62 yaşındaki Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:13

İLGİLİ HABERLER