Spor
  • 31.1.2023 12:10

Osayi-Samuel paylaşımı: Önce paylaştı, sonra sildi

Fenerbahçe'de geleceği merak edilen Bright Osayi-Samuel için kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Sarı lacivertli ekibin eski kaleci antrenörü Michael Kraft, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı kısa süre sonra kaldırdı.Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldız oyuncusu Bright Osayi-Samuel, sarı lacivertli takımdan ayrılıyor. Sarı lacivertli ekibin, 2020-21 sezonunun devre arasında İngiliz temsilcisi QPR'dan kadrosuna kattığı 25 yaşındaki futbolcu, İngiltere'ye dönmeye hazırlanıyor.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Premier Lig temsilcisi Bournemouth, Osayi-Samuel için 12 milyon Pound bonservis teklif etti. Oyuncuyla da 4.5 yıllık sözleşme üzerinden el sıkışan Bournemouth'un Fenerbahçe ile son detayları görüştüğü öne sürüldü.

CRYSTAL PALACE DA İSTİYOR

Sarı-lacivertli ekipte sergilediği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Osayi Samuel’e İngiltere’den başka bir teklif daha var.

İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace, Osayi için devreye girmiş durumda. Crystal Palace’ın Fenerbahçe ile anlaşması halinde bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu ifade ediliyor.

OSAYI-SAMUEL'İN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Ocak 2021'de Fenerbahçe'ye transfer olan Nijeryalı oyuncu bu sezon beşi Avrupa Ligi, üçü Avrupa Ligi elemeleri, ikisi Türkiye Kupası, ikisi Şampiyonlar Ligi Elemeleri ve 15'i Süper Lig olmak üzere 27 karşılaşmada görev yaptı.

Güncellenme Tarihi : 31.1.2023 12:12

İLGİLİ HABERLER