Spor
  • 17.2.2026 18:01

Osimhen Juventus maçı öncesi manşetleri yaktı

Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam RAMS Park'ta oynanacak Juventus maçı öncesi İtalyan basınına açıklamalar yaptı. Osimhen'in Napoli'de yaşadığı krize dair konuştuğu esnada, "Beni her yere göndermeye çalıştılar. Bana köpek gibi davrandılar. Şuraya git, buraya git, şunu yap, bunu yap... Kariyerimde ilerlemek için çok çalıştım, bu tür bir muameleyi kabul edemezdim. Ben bir kukla değilim." ifadeleri dikkat çekti.

Yıldız forvet Victor Osimhen, Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray-Juventus maçı öncesi La Gazzetta dello Sport'a açıklamalar yaptı. Osimhen'in Napoli döneminden bahsederken kullandığı sert ifadeler göze çarptı.

OSIMHEN'DEN GALATASARAY SÖZLERİ

Napoli'den Galatasaray'a transfer olduğu süreçten sonra yaşadıkları sorulan Osimhen, "Sevdiğim bir kulüp ve şehir buldum, belki de şans eseriydi. İstanbul'a gelir gelmez burada oynamış herkesin neden takıma ve insanlara aşık olduğunu anlıyorsunuz. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım." ifadelerini kullandı.

Avrupa'da iz bırakmak istediklerini belirten Nijeryalı forvet, "Uluslararası alanda büyümeye çalışıyoruz. Başka üst düzey oyuncular da transfer ettik ve Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir performans sergilemeyi hedefliyoruz. Türkiye'de zaten güçlü bir takımız ama şimdi Avrupa'da da iz bırakmak istiyoruz." dedi.

JUVENTUS MAÇI

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam konuk edecekleri Juventus'a değinen Osimhen, "Üst düzey bir kulüple karşılaşmak heyecan verici olacak. Dikkatimizin dağılmasına izin veremeyeceğimizi biliyoruz çünkü onlara karşı yapılacak herhangi bir hata çok pahalıya mal olabilir" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 17.2.2026 18:03

İLGİLİ HABERLER