Asayiş
  • 25.6.2021 14:48

Osman Büyükşen Müge Anlı'da isyan etmişti! Türkiye'nin konuştuğu olayda özel ekip bombası

 Osman Büyükşen Müge Anlı'da isyan etmişti! Türkiye'nin konuştuğu olayda flaş gelişme!

Son dakika haberi: Türkiye'nin Müge Anlı ile Tatlı Sert ile birlikte tanıdığı Osman Büyükşen, 3 yıl önce öldürülen anne ve babasının katillerini bulmak için programa katıldı. Sinir krizi geçirdiği anlar herkesi duygulandırdı. Çift cinayetle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.Jandarma Genel Komutanlığı faili meçhul cinayet konusunda uzman 10 elamandan oluşan bir özel ekip kurdu. bu ekip 3 yıl önceki cinayeti araştırıp katili belirleyecek.

Türkiye'nin Müge Anlı ile Tatlı Sert ile birlikte tanıdığı Osman Büyükşen, 3 yıl önce öldürülen anne ve babasının katillerini bulmak için programa katıldı.
 

Müge Anlı ve ekibi canlı yayında korkunç cinayeti aydınlatmak için yoğun çaba harcarken, Dr. Osman Büyükşen'in sinir krizi geçirdiği ve Müge Anlı'nın gözyaşlarını tutamadığı anlar, yürek burkmuştu.

Cinayetin üzerinden yaklaşık 3 yıl geçmesine rağmen katilin bulunmaması çocukları gözyaşlarına boğarken Müge Anlı ise programda mehir cinayeti olarak geçen konunun aydınlatılmasını sağlıyor.

Konya'da meydana gelen olayda 54 yaşındaki Necla Büyükşen ve 55 yaşındaki Metin Büyükşen eve giren maskeli saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü.

21 yaşındaki kızları Büşra Büyükşen ise başına aldığı dipçik darbesiyle yaralanmış ve saldırgan kaçmayı başarmıştı.

Canlı yayında o dönemin jandarma komutanının ifade vereceği açıklandı ve çok çarpıcı iddialar ortaya atıldı.Türkiye'nin konuştuğu olayda aydınlatılmaya çalışılıyor.Çifte cinayetle ilgili son dakika gelişme yaşandı.

Evlerinde hunharca öldürülen Büyükşen çiftinin katilleri henüz bulunamadı. Olaya ilgili 'özel ekip' kuruldu. Konu araştırılıyor.

ADETA YALVARDI!

Müge Anlı canlı yayında Büyükşen cinayeti ile ilgili jandarma eri yayına aldı. Jandarma erin söyledikleri hem Büşra Büyükşen'i hem de Uğur Büyükşen'i kızdırdı.

Uğur Büyükşen anne babasının ölümünün ardından eve yürüyerek geldiği söylenince çileden çıktı. Stüdyoda bağırıp ağlayan Uğur Büyükşen isyan etti ve kardeşi Büşra Büyükşen'e adeta yalvardı.Jandarmanın iddialarının ardından sinirlenerek ağlayan Büşra ve Uğur Büyükşen adeta isyan etti.

MERAK BİLE ETMEDİN

Jandarma er Uğur Büyükşen'e tepki göstererek, " Herkes toplandı senin kapının önüne, evin önüne jandarma arabası geldi merak bile etmedin insan bir sorar. Silah elimdeydi sana silah bile doğrultmadım" dedi ve ekledi.

"Senin annen ölmüş. Ben sana 'kimsin' dedim. 'Oğluyum' dedin. Ben gördüğümü söylüyorum" dedi.Uğur Büyükşen ise "Ben soru sorarak ve koşarak geldim. Orada durdum.tekrar koştum ve geldim" diyerek olay gününü anlattı.

Büşra ise " Beni içeri alarak sakinleştirmeye uğraştılar." dedi. Müge Anlı'nın sert tepkisiyle karşılaşan Büşra, "Haklısınız" diyerek sustu.

Ardından Büşra'ya abisi Uğur Büyükşen'den de sert tepkiler geldi.

UĞUR BÜYÜKŞEN İSYAN ETTİ

Uğur Büyükşen kardeşi Büşra'ya "Şu aklını başına al beni de sürüklüyorsun, kendine gel. İtiraf edeceksen et artık sinir hastası oldum. Ben de zan altındayım yeter artık" diyerek isyan etti.Ve ekledi "Senin yüzünden rütbeli komutanla bile kavga ediyorum."

KENDİNE GEL

Uğur, "Senin yüzünden herkesle kavga ettim. Osman abimle bile. Onların da anası babası" diye konuştu.

Teyzesini kastederek Uğur, "Onların da kardeşi" dedi. Uğur, daha fazla dayamadı ve "Kendine gel ya" diyerek kendine hakim olamadı.

"Yeter ya yeter" diyerek, "Ben kendimi aklamaya çalışıyorum ifade edemiyorum" dedi.

Müge Anlı'da son dakika! Katil stüdyoda mı? Türkiye'nin konuştuğu Dr. Osman Büyükşen olayında canlı yayında şok tanık ifadesi..

BEN BÜŞRA'YA HİÇBİR ŞEY YAPAMIYORUM

Uğur, " Ben buna hiçbir şey yapamıyorum kendinize gelin yaa" diyerek isyanını böyle dile getirdi.

SESSİZ KALDI

Büşra ise her zamanki gibi sessiz kalarak sadece ağlamakla ve " Ben de üzülmedim mi?" demekle yitindi.

Müge Anlı'da son dakika şok ifade! Dr. Osman Büyükşen olayında katil stüdyoda mı? "Annenle babanı öldürmek için..." Müge Anlı'dan çağrı

OLAYIN GEÇMİŞİ!

İddiaya göre, 3 Eylül 2018 tarihinde başına kar maskesi geçiren kişi Metin Büyükşen'e ait eve, kapısı açık olduğu sırada girdi. Kimliği belirsiz saldırgan, emekli memur Metin Büyükşen'e elindeki pompalı tüfekle ateş etti.


 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 26.6.2021 01:58

İLGİLİ HABERLER