Osmaniye'de korkutan deprem
Osmaniye Düziçi'nde deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 3.4 olarak açıklandı.

“Osmaniye Düziçi'nde deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 3.4 olarak açıklandı.”
Osmaniye'de korkutan deprem
Osmaniye Düziçi'nde deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 3.4 olarak açıklandı.

Yedioth Ahronoth gazetesi, İsrail ordusunda ciddi bir kriz yaşandığını ortaya koyarak, Kasım 2023'te binlerce askerin, yedek göreve hemen çağrılıp çağrılmayacaklarını bilmeden izne ayrıldığını belirtti.

Yerel kaynakların aktardığı bilgilere göre, Mali'nin kuzeyinde gerçekleştirilen son saldırılarda Rus güçlerine ait bir savaş uçağı ve bir helikopter düştü.

İngiliz The Economist dergisi, İsrail ile Türkiye arasındaki rekabetin İran savaşı sonrasında daha sert bir döneme girdiğini belirterek, iki ülke arasındaki anlaşmazlığın artık siyasi görüş ayrılıklarının ötesine geçerek Orta Doğu'nun geleceğini şekillendirme mücadelesine dönüştüğünü yazdı.

Hafta sonu etkili olan serin ve yağışlı hava yerini yeniden sıcaklara bırakıyor. Uzmanlara göre hafta sonundan itibaren sıcaklıklar yurt genelinde yaklaşık 5 derece artacak, bazı bölgelerde termometreler yeniden 40 dereceye yaklaşacak.