Osmanlısporlu futbolcu, antrenörün burnunu kırdı
Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor ile PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor, dün Osmanlı Stadı'nda karşılaşmıştı.
GİRİŞ TÜNELİNDE TARTIŞMA ÇIKTI
Maçtan bir buçuk saat önce olan, herkesten gizlenen ve burun kırılmasıyla sonuçlanan kavga bugün ortaya çıktı. Müsabaka başlamadan bir buçuk saat önce sahaya giriş tünelinde Osmanlıspor futbolcusu Bilal Aziz ile Adana Demirspor'un yardımcı hocası arasında kavga çıktı.
YUMRUKLAR KONUŞTU
Misafir takımın yardımcı hocalarına 'Hoş Geldiniz' diyen Osmanlısporlu Bilal Aziz'in selamını almayan Adana Demirspor'un yardımcı hocası Fatih Çardak arasında yaşanan olayda Çardak'ın burnunun kırıldığı, Bilal Aziz'in de yüzünden darbe aldığı bildirildi. Yaşanan olay, teknik kadro ve oyuncular tarafından atıştırılırken, müsabaka hakemi ile gözlemci tarafından görülmedi.
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 17:37