Medya
  • 1.7.2022 22:10

Oyunlarda başarısız olan Nisa Survivor'da nasıl şampiyon oldu.. Sosyal medya tezgah diyor

Survivor All Star şampiyonu Nisa, linç ediliyor! Yapılan yorumlar olay çıkarttı

6 ay önce başlayan Survivor All Star'da Adem'le finale kalan Nisa, en fazla SMS'i alarak şampiyon oldu. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Nisa'nın şampiyonluğu hak etmediğini söyleyen binlerce kullanıcı "Yatarak şampiyonluk olmaz" dedi.

Ocak ayında başlayan Survivor All Star'ın dün akşam İstanbul'da yapılan büyük finalinde şampiyon belli oldu. Survivor'da tüm rakiplerini geride bırakarak son ikiye kalan Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı canlı yayında seyirci oylamasına çıktı. Yapılan oylamada en çok SMS'i alan Nisa Bölükbaşı, Survivor All Star 2022'nin şampiyonu oldu.

CANLI YAYINDA KUPASINI ALDI
Şampiyonluğunun açıklanmasının ardından Nisa sahnede büyük coşku yaşadı. Tribünleri dolduran hayranları ise Nisa'ya tezahüratlarıyla destek verdi. Survivor şampiyonu olan Nisa'nın kupasını da Acun Ilıcalı verdi.

NİSA'YA TWITTER'DA TEPKİ YAĞIYOR
Nisa'nın şampiyon olması sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kısım Nisa'nın şampiyonluğu hak ettiğini ve Survivor'da bir kadının şampiyon olması gerektiğini söylerken bir kısım da Nisa'nın hak etmediğini belirtti. Nisa'nın "Uykum var" diyerek oyunlara çıkmamasını hatırlatan birçok kullanıcı "Yatarak şampiyonluk olmaz, bu haksızlık" dedi.

Batuhan ve ailesinin paylaşımları olay oldu

Batuhan Karacakaya ve ailesinin Survivor finali gündeminde yaptığı paylaşımları dikkat çekti. Batuhan Karacakaya'nın annesi oğlunun hakkının yendiğini söyleyince Acun Ilıcalı jet hızıyla yanıt verdi ve daha önce Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinin aktif olduğunu bu sezon da aynı durumun Batuhan Karacakaya'nın annesiyle yaşandığını söyledi.

Acun Ilıcalı konuşmasının devamında ise "Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale de bize kalıyor. Herhalde şunu hiç düşünmüyor ki bizim kimden ne çıkarımız olabilir?" dedi. Batuhan Karacakaya'nın kardeşi Melisa Karacakaya'nın hedefinde de Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı vardı. Melisa Karacakaya paylaşımında "Üzüldüğüm tek şey keşke abim bu kadar emek vermeseydi o da yatsaydı. Oy atan destek olan herkesten Allah razı olsun" dedi.

Survivor All Star şampiyonu Nisa, linç ediliyor! Yapılan yorumlar olay çıkarttı - Sayfa 6

Survivor All Star şampiyonu Nisa, linç ediliyor! Yapılan yorumlar olay çıkarttı - Sayfa 7

Survivor All Star şampiyonu Nisa, linç ediliyor! Yapılan yorumlar olay çıkarttı - Sayfa 8

Survivor All Star şampiyonu Nisa, linç ediliyor! Yapılan yorumlar olay çıkarttı - Sayfa 9

Survivor All Star şampiyonu Nisa, linç ediliyor! Yapılan yorumlar olay çıkarttı - Sayfa 10

Survivor All Star şampiyonu Nisa, linç ediliyor! Yapılan yorumlar olay çıkarttı - Sayfa 11

Survivor All Star şampiyonu Nisa, linç ediliyor! Yapılan yorumlar olay çıkarttı - Sayfa 12

Survivor All Star şampiyonu Nisa, linç ediliyor! Yapılan yorumlar olay çıkarttı - Sayfa 13

Survivor All Star şampiyonu Nisa, linç ediliyor! Yapılan yorumlar olay çıkarttı - Sayfa 14

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 1.7.2022 23:58

İLGİLİ HABERLER