N'golo Kante resmen Fenerbahçe'de
Fenerbahçe, dünyaca ünlü Fransız futbolcu N'Golo Kante'yle 2,5 yıllık anlaşma yapıldığını TFF'ye bildirdi.
Türkiye Futbol Federasyonunda (TFF) yer alan lisans bilgilerine göre sarı-lacivertli kulüp, Fransız futbolcuyla 2,5 yıllık sözleşme yaptı.
FENERBAHÇE KANTE'NİN LİSANSINI ÇIKARDI
N'Golo Kante'nin lisans bilgilerinin öncesinde Youssef En-Nesyri'nin sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini TFF'ye bildiren sarı-lacivertliler, bu gelişmenin ardından Kante'nin lisansını çıkardı.
Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Ittihad, N'Golo Kante'ye veda etti. Kulüp Fransız oyuncu için sosyal medya hesabından bir video paylaştı.
TMS onayının gelmesinin ardından transferin resmileşmesi ve Kante'nin bugün İstanbul'da olması bekleniyor.
Fenerbahçe yönetimi de Kante'nin transferini kısa süre içinde açıklamayı planlıyor.
Öte yandan Fenerbahçe, Faslı golcüsü Youssef En-Nesyri'nin sözleşmesini feshetti. Başarılı futbolcunun da A-Ittihad'a transfer olması bekleniyor.
Güncellenme Tarihi : 4.2.2026 01:16