KAYNAK : Haber Vitrini
MERT ÖZPAMUK
NEVŞEHİR- Ünlü sanatçı Özcan Deniz, rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay ile birlikte balonla Kapadokya'yı gezdi.
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan dizi filmin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay, çekimlerden arta kalan zamanlarında Kapadokya Bölgesi'nin tarihi ve turistik mekanlarını geziyor. Sabah erken saatlerde balona binerek Göreme, Çavuşin, Zelve ve Ortahisar beldelerindeki peribacalarını gökyüzünden izleme fırsatı bulan ünlü ikili, oldukça heyecanlı dakikalar yaşadı.
Balona binmenin çok heyecanlı bir duygu olduğunu, peribacalarının gökyüzünden muhteşem bir görüntü sergilediğini belirten Özcan Deniz, "Kapadokya gerçekten bir dünya harikası. Burayı dizi çekimleri sayesinde bol bol gezme imkanı buldum. Fakat balon ile Kapadokya'yı gezmek çok daha farklı bir duygu" dedi.
Nurgül Yeşilçay ise ilk defa bindiği balonda çok heyecanlandığını söyledi. Yeşilçay, "Burası kelimeler ile anlatılamayacak kadar güzel bir yer. Dizinin çekildiği mekanın ne kadar doğru bir tercih olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyorum. Daha önce burayı gezmediğim için ise kendimi çok şansız buluyorum" dedi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 16:55