Yaşam
  • 20.9.2021 00:01

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk evlendi

Şimdilerde anne-baba olmak için gün sayan oyuncu çift Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, dün akşam Marmaris Bozburun'da nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin nikahına, aileleri ve yakın dostları katıldı.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk evlendi

Yaklaşık yedi yıldır birlikte olan Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk sade bir nikah töreniyle Marmaris Bozburun'da hayatlarını birleştirdi. 20 kişinin katıldığı törende nikâh şahitliklerini Tanem Sivar ile Nail Gönenli yaptı.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk bugün Marmaris'te evleniyor |  HavadisAnkara.com Gündem ve Ekonomi Haberleri

"KİMSE BEN HAMİLEYKEN EĞLENCE BEKLEMESİN"

Hamileliğinde 6’ncı ayı geride bırakan ve kızını kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, "Hamileyken düğün yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikah olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil" demişti.

Özge Özpirinçci'den eşek selfieleri - Magazin haberleri

"Tatar Ramazan" dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ikili, bebekleri dünyaya geldikten sonra İstanbul'da görkemli bir düğün yaparak, arkadaşlarını çağıracak.

KARNI BURNUNDA İLK POZ

KARNI BURNUNDA İLK POZ

35 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz haftalarda su altında çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. İlk defa karnı burnunda pozunu Instagram hesabından paylaşan Özge Özpirinçci, gönderisine, Yunanca'da 'güzel düşünme, iyilik dolu bir zihin' anlamına gelen 'eunoia' notunu düşmüştü.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk evlendi

Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Özpirinçci'nin fotoğrafına; Ceyda Düvenci, Gonca Vuslateri, Ayşe Tolga, Songül Öden, Damla Sönmez, Elvin Levinler, Demet Evgar, Hazal Kaya, Begüm Birgören ve Rojda Demirer gibi ünlü isimler yorum yapmıştı.

İSİM TARTIŞMASI

İSİM TARTIŞMASI

Öte yandan kız bebek dünyaya getireceği öğrenilen Özge Özpirinçci, birkaç hafta önce verdiği bir röportajda bebeğinin adının Üzüm olmasını istediğini belirtmiş ve şöyle demişti:

6 aylık hamile Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk evlendi - Haberler Magazin

“Bana herkes, ‘Çocuğuna bunu yapma Özge’ deyip duruyor. Bence çok güzel isim. Küçük çocuk Üzüm, genç kız Üzüm, 35’lerinde Üzüm Hanım, 70’inde Üzüm teyze... Ayrıca Üzüm Yamantürk de çok fonetik geliyor kulağa. Ama kesinlikle ret oyu aldım bu isim için."

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk evleniyor mu?

Güncellenme Tarihi : 20.9.2021 00:32

İLGİLİ HABERLER