Asayiş
  • 25.7.2021 00:20

Para alamayınca; babasını annesini ve kardeşini vurdu

Şanlıurfa'da, Mehmet Hamdi B. (26), kendisine para vermeyen babası ile kavgayı ayırmak isteyen anne ve kardeşini tabancayla vurarak yaraladı. Mehmet Hamdi B., olaydan sonra kaçarak kayıplara karıştı.

Şanlıurfa'da bir genç, istediği parayı vermeyen babasını, annesini ve  ağabeyini tabancayla vurdu - Takvim

Olay, akşam saatlerinde Şairnabi Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Hamdi B., babası İbrahim B. (64) ile kendisine para vermediği gerekçesiyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.

İstediği parayı vermeyen babasını, annesini ve ağabeyini tabancayla vurdu -  Son Dakika Haberler

Kavgada Mehmet Hamdi B., belindeki tabancayı çıkarak önce  babası İbrahim B.'yi, daha sonra da kavgayı ayırmak isteyen ağabeyi İbrahim Halil (30) ve annesi Hacer B.'yi' (40) tabancayla ateş ederek yaralandı.

Aile faciası Kayıplara karıştı

Mehmet Hamdi B. olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan vatandaşlar durumu sağlık ve polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalede bulundu. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Mehmet Akif Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Acil Servis'te tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Korkunç olay! Para vermeyen anne, baba ve ağabeyine kurşun yağdırdı

Polis, olay yerinde kaçan Mehmet Hamdi B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 25.7.2021 00:35

İLGİLİ HABERLER