Gündem
  • 27.2.2017 12:32

Parazit çayı herbal tea faydaları, zararları, fiyatı

Gün içerisinde dokunulan yerler, nefes alınan yerler kişilerin hasta olmasına, parazit ve mikropların vücuda yerleşmesine neden olmaktadır. Her yaştan insanın yakalandığı bu hastalık, bitkisel tedavi yöntemleriyle kısa süre içerisinde rahatlatılmasını sağlamaktadır. Birçok bitkisel yöntem bulunsa da, çok kısa süre içerisinde etki eden çay bulunmaktadır. herbal tea olarak piyasada yer bulan çay, 21 günde parazitlerin ve mikropların vücuttan atılmasına yardımcı olmaktadır. Karın ağrısı, mide bulantısı, burun tıkanıklığı, rahat nefes alamama, uyku sorunu yaşama, hırıltılı bir göğse sahip olma gibi belirtileriniz varsa, parazitlere karşı derhal önlem almanız gerekir. Parazitler vücudunuzda daha fazla yayılmadan tedavi sürecine dahil olmanız gerekir. Bitkilerden hazırlanan bu çayı, her yaştan insan rahatlıkla tüketebilmektedir. Hiçbir yan etkisi görülmemiştir. Ancak bünyenizin hassas olduğunu, özellikle bitkisel ürünlere karşı alerjinizin olduğunu biliyor veya düşünüyorsanız, mutlaka doktor tavsiyesi ve kontrolü ile birlikte tüketmeniz yararınıza olacaktır. Olası bir tersliğe karşı önlem almak da her zaman fayda vardır.

Herbal Tea İçeriği ve Etkileri

Parazitlere karşı koruma görevi gören Herbal Tea, eczanelerde ve aktarlarda yerini almaktadır. Piyasada seyyar satıcılar veya ürün satışı yapan kişilerin elinde bulunsa da, bu kişilere itibar etmemeniz önerilir. Herbal Tea, içerisinde çeşitli bitkileri barındırdığı için, aktarlardan ayrı ayrı bitkileri alıp, karışım çayı hazırlayarak zorlanmanıza neden olmamaktadır. Çayın içerisinde bulunan;

Kekik,

Rezene,

Deniz iğdesi,

Yaban mersini yaprağı,

Parazit çayı faydaları

Anason gibi bitkiler, çayın tadını ve kokusunu hoş bir hale getirmektedir. Bu yüzden bitkisel çaylardan hoşlanmayan kişiler bir rahatlıkla tüketebilmektedir. anti parasite herbal tea kullanımı sayesinde kısa bir süre içinde vücudunuzdaki parazitlerden kurtulabilirsiniz. Günde belli dozda alınması gereken bu çay, düzenli bir şekilde uygulandığı takdirde 21 günde etkisini gösterecek, sizi parazitlerden arındırmış olacaktır. Çayı tüketmeniz durumunda boğazınızda yumuşama olacak, burnunuzda bulunan mukoza salgısı kendisini açığa çıkaracaktır. Bu noktada burnunuzu sıkça temizlerseniz, daha rahat bir gün geçirebilirsiniz. Gün içerisinde evinizde, iş yerinizde kolayca hazırlayacağınız bu çay, sadece sıcak suya ihtiyaç duymaktadır. Yolculuk esnasında, çalışma sırasında, okulda eğitiminizi alırken rahatlıkla hazırlayabilir, güvenle tüketebilirsiniz. Doğal yöntemlerle ve doğal ürünlerle el değmeden hazırlanan çay, birçok kullanıcı tarafından tavsiye edilen bir ürün haline gelmiştir.

Zararları ve fiyatı

Herbal Tea, içerisinde birçok bitkiyi barındırmaktadır. Bu yönüyle bazı kişilere zararlı olabileceğini unutmamalısınız. Şöyle ki, eğer çayın içerisinde bulunan bir bitkiye karşı alerjiniz varsa, çayı tüketmeniz durumunda vücudunuz alerjik reaksiyon göstermeye başlayacaktır. Bu duruma mahal vermemek için, öncelikle alerji testi yaptırmanız gerekir. Test sonucunda çayın içerisinde bulunan bitkilere karşı alerjiniz olmadığı anlaşılırsa çayı güvenle tüketebilirsiniz. Eczane ve aktarlardan kolayca bulabileceğiniz Herbal Tea, ortalama 59 – 100 TL arasında bir fiyatla satışa sunulmaktadır. parazit çayı fiyatları 1 kutu bedeli 59.00 Türk lirası olarak belirlenmiştir. Eczane satış fiyatı 100 liraya kadar çıkabilmektedir. Satış yapan firmanın belirlemiş olduğu ücret üzerinden kararınızı vererek, dilediğiniz yerden faturalı olarak satın alabilirsiniz. Ancak internet, sosyal medya hesapları gibi ağlar üzerinden, tanımadığınız kişilerden uygun fiyatlı, diyerek Herbal Tea çayını satın almamanız şiddetle önerilir. Bu konuda dikkatli olmanız faydanıza olacaktır. Aksi takdirde sağlıksız ve kaçak ürün tüketmiş olacak, ürünün faydasından çok zararını görmüş olacaksınız.

 

Güncellenme Tarihi : 27.2.2017 14:33

İLGİLİ HABERLER