Spor
  • 30.8.2014 22:04

Passolig'e yoğun ilgi

Son üç sezonda tribünlerde ortalama 200 bin seyirci izlerken, daha şimdiden 250 bin taraftar Passolig kartını cebine koydu.
Şiddet ve kavgadan nemalanan bir azınlık yüzünden gerçek futbol izleyicisi stadyumlara gitmemeye, televizyondan takımını takip etmemeye başladı. Hatta futbol programları da ’ayak topu’ dışında her şeyi konuşuluyordu. Futboldaki kopmaların temel sebeplerinden biri olan şiddet, sponsorların futboldan uzaklaşmasına neden oluyordu.
TRİBÜNLERDEKİ ORTALAMA SEYİRCİ ARTACAK
Spor Toto Süper Lig’de ilk hafta heyecanı ile taraftar hem takımına destek olmaya başladı hem de stadyumları şenlik yerine çevirdi. Passolig uygulamasının tam anlamıyla devreye girdiği bu sezon, taraftar yepyeni bir deneyim yaşayacak, tekrar futbol konuşulmaya başlanacak. Son üç sezonda stadyum seyircisinin azalması sonrası Passolig’in bu ilgiyi tekrar arttırması bekleniyor. Maç günü ortalama 220 bin seyirci stadyumlara giderken, Passoligli yeni sezonda daha şimdiden 250 bin kart taraftarın cebine girdi. Artık aileler de güvenli bir şekilde maça girmenin keyfini yaşayacak, futbola küsen çocuklar tekrar spora ve stadyumların yeşiline ilgi duyacak. Çünkü Passolig sayesinde stadyum ve çevreleri artık güvenli, huzurlu ve futbol dolu olacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:12

İLGİLİ HABERLER