
PAZARLAMADA SON NOKTA! EV ALANA HELİKOPTERLİ SERVİS...
CNR Expo'da düzenlenen Konut ve İşyeri Fuarındaki Hisar Yapı standında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hisar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Ekinci, TriadPark projesine 2006 yılında başladıklarını, projenin ilk etabını 1 Şubatta teslim ettiklerini belirtti.
Ekinci, satış değeri toplam 80 milyon dolar olan projede üçgen mimari uyguladıklarını söyledi.
Ekinci,"Sitede A 1 blok üzerine helikopter pisti yapıyoruz. Kendimiz de âcil ihtiyaçlar için bir helikopter alıyoruz. Planımız sabah saat 07.00-09.00 arası her 5 dakikada bir, kişi başı 25 YTL'den normal dolmuş gibi Kadıköy veya Taksim'e helikopter kaldırmak. Akşam da saat 17.00'dan 19.00'a kadar yine 5 dakikada bir helikopterle geri dönüşü sağlamaktır" dedi.
Bu konuda hava taksi şirketleri ile görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Ekinci, belediyelerle de iskele ve metro duraklarına heliport yapılması konusunda görüştüklerini, daha sonra tüm projelere helikopter servisini yayacaklarını iddia etti.
İnşaat sektörüne ilişkin olarak da ekinci, 2007 yılında tüm firmaların yeni projelerini 2008 yılına ertelediğini, o nedenle inşaat sektörü açısından 2008 yılının çok hareketli geçeceğini belirtti.
Bu arada fuarda, Kayı Gayrimenkul de Antalya Belek'te golf kulüplerinin yanı başında inşaa ettiği yeni projesi Ka Golf Belek'i tanıttı.