Yaşam
  • 29.5.2021 23:35

Pınar Altuğ: Bizim çok çocuğumuz var

KAYNAK : MİLLİYET

Yağmur Atacan'la mutlu bir evlilik sürdüren Pınar Altuğ, Nişantaşı’nda görüntülendi. Hayvanseverliğiyle tanınan oyuncu, 4’ü kedi, 2’si köpek olmak üzere altı evcil hayvanın bakımını üstlendiklerini söyledi.

Son olarak adını 'Gazoz' koyduğu iki aylık bir yavru köpeği sahiplenen Pınar Altuğ, önceki gün Nişantaşı'nda bulunan bir AVM girişi objektiflere takıldı

tv100'e konuşan 46 yaşındaki oyuncu, "Bizim çok çocuğumuz var. Uzun zamandır hayvan sahipleniyoruz. Son gelen kedimiz küçücük, elim kadardı. Ofise yakın bir yerde arabanın altında bulduk. Bir patisini basamıyordu, problemi vardı. Şimdi ailemizin bir ferdi" dedi.

DAYANAMADIK, ALDIK

"DAYANAMADIK, ALDIK"

Altuğ, "Yeni Gazoz da bir ay önce kampa gittiğimiz yerde annesinden emiyordu. Çok aklımızı oynatmıştı. Bu sefer de yedi bebekten altısı gitmiş, son bir tanesiydi. Dayanamadık, aldık" şeklinde konuştu.

Bahçeli bir evde yaşadıklarını belirten oyuncu, 4’ü kedi, 2’si köpek olmak üzere altı evcil hayvanın bakımını üstlendiklerini anlattı: Bahçeli bir evde yaşadığımız için evde bakıyoruz. Şimdi koşa koşa geri gidiyorum...

KEDİLER TISLAYINCA KAÇIYOR

"KEDİLER TISLAYINCA KAÇIYOR"

"Herkesin kendi mıntıkası var, aşılmadığı sürece problem yok. Gazoz çok yaramaz, iki aylık. Biraz kontrol altında tutmak gerekiyor. Gazoz'un bulunduğu yerde başka bir kedi olduğu için kedinin ne olduğunu öğretmiş; küçük bir dayak yemiş, o yüzden benimkilere pek yanaşmıyor. Kediler tıslayınca geri kaçıyor."

Karavanla sık sık kampa giden Pınar Altuğ, her yıl olduğu gibi bu yazı da ailesiyle teknelerinde geçireceklerini ifade etti: Biz yazın denizde yaşıyoruz. Herhalde bir ay sonra yavaş yavaş taşınırız. O zamana kadar karavanda devam.

İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM

"İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM"

Altuğ’un 12 Nisan 2008 tarihinde hayatını birleştirdiği Yağmur Atacan, 19 Mayıs'ta 38 yaşına girdi. Güzel oyuncu, eşinin doğum gününü sosyal medya sayfasından kutlamıştı.

Pınar Altuğ'un "İyi ki doğdun sevgilim" notunu yazdığı paylaşıma; Demet Akalın, Semiha Yankı, Selen Görgüzel, Uğurkan Erez gibi ünlü isimlerden yorum yağmıştı.

MİNİ ETEK ÇOK AVANTAJ

"MİNİ ETEK ÇOK AVANTAJ"

'Çocuklar Duymasın' dizisinde ‘Meltem’ karakteriyle hafızalara kazının Pınar Altuğ, özel yaşamını sıklıkla takipçileriyle paylaşıyor. Altuğ, geçtiğimiz günlerde giyim tarzına ilişkin gelen bir soruya yanıt vermişti.

Sürekli mini etek ve elbise giymesiyle ilgili konuşan bir çocuk annesi oyuncu, "Uzun bacaklı bir kadınım, o çok avantaj. Ve kendimi mini etekle çok iyi hissediyorum" demişti.

Güncellenme Tarihi : 30.5.2021 01:57

İLGİLİ HABERLER