POLAT: ''LİG ŞAMPİYONU GALATASARAY OLACAK''
İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Turkcell Süper Ligi'nin sona ereceği 14 Mayıs Pazar günü, karşılaşmaların tamamlanacağı saat 20.45'te Galatasaray'ın şampiyon olacağını savundu.Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Merkezi'nde haftalık basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat, iddialı konuşarak, ''Galatasaray'ın şampiyon olacağını yine söylüyorum, pazar günü saat 20.45'te lig şampiyonu Galatasaray olacak, buna tüm kalbimle inanıyorum'' dedi.
Polat, bir soru üzerine, bu konuda gönlünden geçenleri söylediğini ifade ederek, Fenerbahçe yöneticilerin de aynı şekilde düşünüyor olabileceğini kaydetti. ''Pazar günü şampiyon olamazsanız yine de kutlama yapacak mısınız?'' şeklinde bir soruya Adnan Polat, ''Biz her halükarda kutlayacağız, çünkü ben tek alternatif görüyorum, ikinci alternatif yok'' yanıtını verdi.
Adnan Polat, şu anda tam anlamıyla Kayserispor maçına konsantre olduklarını da ifade ederek, ''Kayserispor çantada keklik değil. Sezonun en zor maçlarından birini oynayacağız'' dedi.
Kayserispor'un, Beşiktaş'ın ardından UEFA Kupası'na gitmeye aday 3 kulüpten biri olduğunu vurgulayan Polat, ''Bu maç onlar için de çok önemli. Sezonun en zor maçlarından biri olacak. Kimse Kayserispor'u çantada keklik görmesin. Nasıl Fenerbahçe kümede kalmak isteyen Denizlispor ile mücadeleye girecekse biz de öylesine zorlu mücadeleye gireceğiz. Ligde Fenerbahçe'ye 5 gol atan Vestel Manisaspor'a 7 gol atmış bir takımla oynayacağız'' diye konuştu.
Adnan Polat, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile geçtiğimiz hafta yediği yemek nedeniyle pişman olmadığını söyledi. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:04