Spor
  • 11.10.2008 14:50

POLAT: SKİBBE İLE BİR SORUNUMUZ YOK...

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, teknik direktörleri Michael Skibbe ile ilgili şu anda bir sorunlarının olmadığını söyledi.
Galatasaray Kulübü’nün 103. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen etkinliklerden sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Polat, Skibbe’nin yardımcıları Ümit Davala ve Edwin Boekamp’ın görevlerinden alınmasıyla ilgili olarak şunları kaydetti:
"Görülen lüzum üzerine böyle bir karar alındı. Skibbe ile ilgili şu anda bir sorunumuz yok. Ancak oradaki boşluğu muhakkak doldurmamız lazım. Bu anlamda futbol şubesindeki arkadaşlarımız, genel müdürümüz çalışmalarını sürdürüyor. Gelişmelerden sizi haberdar ederiz."
Adnan Polat, takımın başına geçmesi için Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile görüşüldüğü yönündeki iddiaların sorulması üzerine de "Ben futbol ile ilgili konuları konuşmak istemiyorum. Futbol şubesinden gerekli bilgileri alırsınız" derken, "Skibbe’nin yeni yardımcıları belli mi" sorusuna ise "Hayır" yanıtını verdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:30

İLGİLİ HABERLER