Asayiş
  • 31.10.2012 23:13

Polislere küfredince yere yıktılar

DENİZLİ'de kontrol yapan trafik polislerinin yüzüne evrakını fırlatan, gözaltına alınmak istenince de hakaret ve küfür edip, yumruk sallayan ve uzun süre direnen minibüs şoförü 30 yaşındaki L.Ö., güçlükle etkisiz hale getirildi. Arbede, çevredeki bir kişi tarafından saniye saniye görüntülendi.

Caddede yoğunlaşan trafiğin akışını sağlamaya çalışan trafik polisleri, yol kenarında duran minibüs şoförü L.Ö.'yü önce uyardı. L.Ö., hakaret edince polisler, evrakını kontrol etmek istedi. Şoför L.Ö. polislere, bağırıp, küfürler edince ortalık karıştı. Çevredeki bir kişi tarafından da saniye saniye görüntülenen olayda, trafik polisleri L.Ö.'yü 'görevli memura hakaret ve küfretmek' suçundan gözaltına almak istedi. Ancak L.Ö. uzun süre direndi. Bu sırada arbede de çıktı. L.Ö.'den polis merkezine gelmesi istendi, ancak yine direnmeye kalkışınca zorla götürülmeye çalışıldı. Bu sırada çılgına dönen L.Ö., polise yumruk atmak istedi. Polis memuru eğilerek, yumruktan kurtuldu.

Yere yatırılıp, kelepçelenmek isteyen L.Ö.'yü gören çevredeki vatandaşlar, olayın nedenini anlamadan polise tepki göstermeye başladı. Polislere bağıran vatandaşları, diğer polisler uzaklaştırdı. Uzun süre direnen L.Ö., 'polise hakaret ve küfürle saldırı' suçlarından gözaltına alınıp polis merkezine götürüldü. İşlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen L.Ö. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:32

İLGİLİ HABERLER