Sağlık
  • 31.1.2021 17:59

Popo Estetiği Ameliyatında Bilinmesi Gerekenler

Popo estetiği pek çok inanın istedikleri vücut ölücülerine kavuşmak için sıklıkla yaptırdıkları bir estetik uygulamadır. Popo estetiği operasyonu teknolojinin gelişmesi ile sürekli yenilenerek en etkili halini almaktadır. Popo estetiği yaptırmak isteyen insanlar da bu alanda teknolojiden en iyi şekilde faydalanan tecrübeli estetik doktorları ile sürece başlayarak güzel bir kalça görünümü elde etmeyi hedeflerler.

Popo estetiği işleminde hastanın genel durumunun göz önünde bulunduran estetik doktorları daha sonrasında bir program oluşturmaktadırlar. Bu nedenle de popo estetiğinde devamlı olarak estetik doktorları ile iletişim halinde kalmak fayda sağlayabilir. Estetik süreci öncesinde poponun mevcut yapısı da iyi bir şekilde incelenmekte ve buna bağlı olarak nasıl bir uygulama yapılacağı kararlaştırılmaktadır. Poponun yapısında göre estetik doktoru kararı ile yağ enjeksiyonu, protez kullanımı ya da germe yöntemleri gibi pek çok farklı işlem de uygulanabilmektedir.

Popo estetiği operasyonun kullanılan farklı yöntemler doktorun kararına göre değişkenlik gösterebildiği gibi, aynı zamanda ayine doktor kararı ile farklı yöntemlerin aynı anda kullanıldığı operasyonlar da mevcuttur. Üstelik duruma bağlı olarak aynı seansta bile bu yöntemlerin kullanıldığını görmek yanlış olmayacaktır.

 

Popo Estetiği Ameliyatı Ne Kadar Sürmektedir?

Popo estetiği ameliyatında öncelik olarak hangi yöntemin kullanılacağı belirlendiğinden dolayı, bu işlemlerden sonra süre hakkında konuşulabilir. Öyle ki popo estetiğinde uygulanan her yöntem için farklı sürelerin olması oldukça yüksek bir ihtimaldir. Ancak genellikle popo estetiği uygulamalarının 1 ile 1,5 saat arasında gerçekleştirildiği de bilinmektedir.

Popo estetiği ameliyatı gerçekleştirildikten sonraki ilk birkaç gün hastaların bazı ağrılar duymaları doğal karşılanmaktadır. Ancak bu ağrılardan kurtulmak için de estetik doktorunun önereceği ağrı kesicileri kullanmak fayda sağlayabilir.

İnsanların en çok merak ettikleri konulardan bir tanesi de popo estetiği ameliyatı yapılırken hangi anestezi türünün kullanıldığıdır. Popo estetiği ameliyatında hastalara istisnalar haricinde genel anestezi uygulanmaktadır.

 

Popo Estetiği Öncesi ve Sonrasında Neler Yapılmalı?

Popo estetiği genellikle doğal şeklinden uzaklaşmış, sarkık ve asimetrik yapılı popoya sahip olanlar için sıklıkla uygulanılan bir estetik türü olmaktadır. Popo estetiği öncesinde ve sonrasında atılacak bazı adımlar kişilerin bu estetikten maksimum fayda görmelerine olanak sağlar.

Popo estetiği öncesinde kesinlikle doktor muayenesinin yapılması gerekmektedir. Bu muayene sonrasında özellikle hangi yöntemin ya da yöntemlerin tercih edileceğine karar verilmektedir.

Popo estetiği yaptırmak isteyenlerin süreç öncesinde doktor seçimlerini en iyi şekilde yapmaları gerekmektedir. Aksi taktirde istenmeyen popo görüntüleri ya da daha ciddi sağlık sorunları ile de karşı karşıya kalmak mümkün olmaktadır.

Popo estetiği sonrasında dikkat edilmesi gerekenler kullanılan yönteme bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Örneğin, protez kullanılan bir hastanın uygulama sonrasında yüz üstü yatması ve hareket ederken dikkatli davranması önerilir.

Popo estetiği ameliyatının öncesi ve sonrasında atılması gerekilen adımlar hakkında doğru bilgilere ulaşmak isteyenler https://www.gokhanhaytoglu.com/popo-estetigi.html sitesini de ziyaret edebilir.

Güncellenme Tarihi : 2.2.2021 18:09

İLGİLİ HABERLER