Yaşam
  • 29.10.2016 16:05

Poyraz Karayel 66. yeni bölüm fragmanı

Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanında Poyraz ve Bahri arasında geçen ilginç diyalog

Poyraz Karayel bu hafta yayınlanacak yeni bölümü öncesinde 66. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Poyraz ve Bahri arasında geçen diyalog dizinin yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Peki Poyraz Karayel 66. yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanında yaşananlar ve son bölümde meydana gelen olaylar..

Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanında Poyraz ve Bahri arasında geçen ilginç diyalog

Poyraz Karayel ekranlara gelen son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ile bu hafta da adından söz ettirecek bir bölüm ile geliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Zülfikar ve Taş Kafa, Meltem'i kaçırma planı hazırlıyor. Peki Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Poyraz Karayel 65.Bölümde; Sinan’la Birlikte Kaçmaya Karar Veren Poyraz, Gerçekleşen Patlama ile Kalakalır! Sinan’la birlikte kaçmak üzere olan Poyraz, İsa’nın bindiği otobüste gerçekleşen patlamayla kalakalır. Poyraz, saldırının izini sürmeye girişir. Umman ailesi İsa’nın başına gelenlerle kahrolurken Bahri ve Poyraz’ın yüzleşme vakti gelmiştir. Sayguner Ailesi’ni ise Ayşegül’ün kararlarını da alt üst edecek büyük bir trajedi beklemektedir.

Meltem hücreye atılmıştır. Zülfikar ise Meltem’i rahatlatmaya çalışsa da içeride dayanamayacağının farkındadır. Poyraz’ın saldırıyla ilgili keşfettiği ipucu zor bir karar almasına ve İsa’ya zarar verenleri bulmak için en büyük fedakarlığı yapmasına neden olur. Ancak Poyraz’ın atacağı adım başta Ayşegül olmak üzere herkesi şok edecektir.

Poyraz Karayel 66. Bölüm Fragmanı yayında..Zülfikar ve Taş Kafa sözde Meltem'i kaçırma planları yapıyor.

POYRAZ KARAYEL YENİ SEZONDA NELER YAŞANDI?
Poyraz'ın ölümünden sonra geçen 2 yıl ve sonrasında neler olduğunu geçtiğimiz bölümde izlemiştik. İzlerken tüylerimizi diken diken eden son bölümde Ayşegül ve Poyraz'ın karşılaşması ise bundan sonra ikili arasında nasıl bir gelişmeye sebep olacak şimdiden merak edilenler arasında. Peki sence hangisi için hayat artık daha zor?

 

Güncellenme Tarihi : 29.10.2016 16:08

İLGİLİ HABERLER