Bilim
  • 17.7.2021 22:12

Rana Çetinkaya; Pati Sevindir Kampanyası İle Hayvan Dostları İçin Harekete Geçti!

Rana Çetinkaya; Pati Sevindir Kampanyası İle Hayvan Dostları İçin Harekete Geçti!

Son yılların gözde çiftleri olan Rana Çetinkaya ve Eşi Alperen Cihan Çetinkaya sosyal sorumluluk projeleri ve yardım kampanyaları ile adını duyurmaya devam ediyor. Türkiye’de iyilik hareketini başlatan Rana Çetinkaya 30 Ekim depreminde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım götürmek için ekibini seferber etmişti...

Kurdukları platformun gücünü insanların vicdanından aldıklarının altını çizen Rana Çetinkaya iyilik üzerine kurulan platformumuz var gücü ile çalışmaya devam ediyor.
Yürekleri yaralayan izmir depremin’de vatandaşlar için çadır kurup; yer sağlayan hareketin de öncüsü Olan Rana Çetinkaya; ekibi ile beraber yeni bir proje için harekete geçti. Çeşitli Operatör firmaları üzerinden mama sağlamak adına hayvan dostlarımız için Patisevindir adlı yardım kampanyasını başlattı.

Başta İvana Sert olmak üzere sosyetik isimlerden ard arda patili dostlar için destek mesajları yağdı. Cemiyetin ünlü isimlerinden Ivana Sert ile Instagram Canlı Yayınında buluşan Hareketin kurucusu olan Rana Çetinkaya patili dostlarımızın sorunlarına dikkat çekerken; yaptıkları etkinlik ile belirlenen belediyelerin barınaklarına ciddi bir destek sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Pek çok ünlü ismin de proje için destek vermeye hazırlandığı bazına sızan haberler arasında.

Pati Sevindir Kampanyası İle Rana Çetinkaya Bir İlki Yaşattı!

Rana Çetinkaya ilklere imza atıyor. Türkiye'nin en büyük platformlarında İyilik Takipçileri Platformunun Kurucusu ve hayvanlara olan dost yaklaşımı ile ünlü isimleri de arkasına alarak çalışmalarını sürdürüyor. Yardım toplama çalışmalarında bulunan Rana Çetinkaya depremzedelerden sonra şimdi de hayvan hakları konusundaki çalışmalarına farklı bir boyut kazandırıyor ve ünlü sanatçıların da desteği ile hayvanlara destek vermek ve onlar için bağış yapmak isteyenlerin desteklerini kabul ediyor.

Rana Çetinkaya: Hayvan Dostlarımız Yalnız Değil

Hayvan dostları için harekete geçen Rana Çetinkaya ve özveri ile destek veren bir grup hayvanlar için bağış kampanyası başlattı. Türkiye’de ilk kez SMS ile mama bağışı yapılmaya başlandı. Platforma katılan ve mama bağışı yapan milyonlarca insan da barınaklardaki hayvanlara destek sağlıyor. Kampanya ile barınaklardaki hayvanların mama ihtiyaçları karşılanıyor. Genel olarak Türkiye'nin en büyük operatör etkinliğini düzenleyen Rana Çetinkaya arkasında Ivana Sert gibi Türkiye'nin tanınmış isimleri ile hizmet veriyor. Projenin amacı yalnızca barınaklara yardım toplamak, hayvanları mutlu etmek, onların bakımına destek olmak.
Rana Çetinkaya uzun yıllardır yer aldığı sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiriyor. Hayvanlar için her zaman elini taşın altına koyan başarılı isim hayatında hatta kariyerinde de bu alanda çalışmalar yapıyor. Ünlü isimlerden biri olan ve camia da önemli bir yeri olan Ivana Sert başta olmak üzere sanat camiasından pek çok isim bağış kampanyasına katılıyor. Hem maddi hem de manevi olarak desteklerini esirgemiyor. Rana Çetinkaya yalnızca hayvanların sesini bu proje ile değil daha önce 20 tonluk mama kampanyası ile de duyurmuştu.

 

Güncellenme Tarihi : 17.7.2021 22:15

İLGİLİ HABERLER