Yaşam
  • 31.8.2016 16:34

Rengarenk 6. bölümde Renk gerçekleri söyleyecek mi?

ATV'nin yeni bölümleri heyecanla beklenen dizisi Rengarenk 6. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitliyor. Cuma akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan Rengarenk dizisinde Renk, Can'a gerçekleri anlatmaya niyetlenir fakat işler tahmin ettiği gibi gitmeyecektir. İşteRengarenk 6. bölüm fragmanı..

ATV ekranlarının heyecan dolu dizisi Rengarenk Cuma akşamı 6. bölümü ile ekrana gelecek. Cuma akşamlarının merakla beklenen dizisinin yeni bölümünde Can, Renk'i kaybetmek istemiyor. Renk ise Zeynep öğretmen yalanını sürdürmekte kararsız.Rengarenk 6. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde...

Renk, Can'ın itiraf için biraz geç kaldığını düşünür ve ona kızar. Ancak daha sonra Can'ın hamlesi onu bir anda yumuşatır. Can'ı affeder, âşıklar arasında her şey yoluna girer. Renk, artık yalansız bir aşk yaşamak istemektedir ve bu yüzden Can'a her şeyi itiraf etmeye karar verir.

Diğer yandan Aras, Renk'in hayatındaki erkeğin Can olduğunu öğrenir. Renk'i, Can'dan ayırmak için Zerrin'le birlikte bir plan yaparlar. Bu plan sonucunda da Renk ve Can yaşananlar karşısında şok olurlar.

Ege, Neşe'nin deftere yazdıkları karşısında beklenmeyen bir tepki verir. İş ve aşk arasında sıkışan Neşe'nin, Ege'yi kaybetmemek için bir çözüm bulması gerekiyordur. Diğer yandan Pars, Sedef'e kendini affettirmek için elinden geleni yapmaya başlar. Bu çaba Sedef ve Pars arasında yakınlaşmaya neden olacaktır. Pars'tan ayrılan Derin, İstanbul'da üniversite okumaya karar verir. Yiğit ise Derin'e yakın olmak için kendince bir çözüm bulur.

Rengarenk 6. bölümü ile Cuma akşamı ATV'de..

RENGARENK 6. BÖLÜM  FRAGMANI

RENGARENK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rengarenk 5. bölümünde; Can yine kızdırdığı Renk'in gitmesine bu kez izin vermez ve onu zorla alıkoyar. Renk her ne kadar direnir görünse de Can'ın onu sahiplenmesi çok hoşuna gitmiştir.

Bu sırada bir mafya babası, Can ve Renk'in evine, vurulan has adamını ameliyat ettirmek üzere getirtir. Bu beklenmedik macera Renk ve Can arasındaki yakınlaşmanın artmasına sebep olacaktır. Ailesinden gizli Pars'la buluşan Derin, hayatının en güzel gecesini geçirir. Fakat Pars için durum hiç de öyle değildir. Derin'in kendisini Pars'la görüşebilmek için kullandığını anlayan Yiğit ise perişan durumdadır. Öte yandan Sedef de Pars'ın yaptığı korkunç şakanın etkisiyle kırgın, öfkeli ve Pars'tan intikam alma peşindedir.

Neşe'ye verdiği öpücüğün karşılığında hiç beklemediği bir tepki, daha doğrusu tepkisizlik gören Ege ise kendini kötü hissetmektedir. Neşe'yle konuşabilmek üzere sete gider ve yaşanan olaylar sonucunda kendini birden oyunculuk yaparken bulur.

Öte yandan Aras Renk'in bir veterinerle ilişkisi olduğunu, üstelik kendisini bu adama Zeynep öğretmen olarak tanıttığını öğrenir. Renk'i kendisine çekebilmek için Zerrin'in de yardımıyla Renk'in hayatının göbeğine yerleşir. Ancak Aras'ın kendisine kalmasını isteyen Saadet bu gidişten hiç memnun değildir.

 

Güncellenme Tarihi : 31.8.2016 16:36

İLGİLİ HABERLER