Spor
  • 31.7.2019 00:06

Rıdvan Dilmen!.. Bayern sıksa 10 gol atardı

Audi Cup turnuvası kapasamında karşı karşıya gelen Bayern Münih ile Fenerbahçe'nin mücadelesi sonrası futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu. Bayern Münih - Fenerbahçe maçını izleyenler şanssız, izlemeyenler ise şanslıydı. Henüz 5. dakikadan itibaren dahi, Fenerbahçe'nin fark yememeyi, Bayern Münih'in ise fark atmayı düşündüğü görüldü. İşler Bayern'in istediği şekilde ilerledi, Fenerbahçe bu duruma karşı koyamadı.

Futbolda, eskide kalmış ve benim gerçekten sevmediğim bir tabir vardır: "Sıksalar 10 atarlardı..." Bu akşamki maç için maalesef bu tabir gerçek. Bayern istese 10 gol de atabilirdi. Geçen sezon uzun süre düşme potasında olup bu sezon şampiyonluk isteyen Fenerbahçe için can sıkıcı.

Bir Fenerbahçe taraftarı olarak bu durum oldukça can sıkıcıydı. Transfer konusunda bir şey söylemek istemem, sonuçta Fenerbahçe yönetimi eksiklerin farkında ve bunlara gerekli takviyeler için süre var. Ama mevcut yapı ile bu işin sürdürülemeyeceği bu akşamki maçla net görüldü.

Ersun Hoca'ya 5 isimden bahsetmek isterim. Muriç, Kruse, Moses, Rodrigues, Mehmet Ekici... Stoperlerin eksik olduğu bu maçta böyle bir dörtlüyü sahaya sürmek bu sonuca davetiye çıkarmaktı. Bırakın onu, ligde Kadıköy'de herhangi bir maçta bile bu dörtlüyle oynanmamalı, umarım olmaz.

Allianz Arena'da, bu kadar güçlü bir organizasyonda böyle bir kadroyla çıkmak, ayrıca Dirar'ı önce çıkarıp sonra alkış beklemek falan Fenerbahçe'nin büyüklüğüne yakışmadı. Bu akşamki genel tablo önümüzdeki kritik sezonla ilgili şüpheler yarattı. Umarım gerekli dersler çıkarılır.

Güncellenme Tarihi : 31.7.2019 00:08

İLGİLİ HABERLER