Spor
  • 14.3.2020 23:54

Rıdvan Dilmen'den olay yorum!

Ünlü spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor'un Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunurken, "3 kişi daha atılsaydı Fenerbahçe kazanırdı" diye konuştu.

Süper Lig'in 26. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 kazanırken, galibiyeti getiren golü kaydeden isim Riad Bajic oldu.

Ünlü spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ardından NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirmelerde bulunurken, flaş yorumlara imza attı.

İŞTE RIDVAN DİLMEN'İN DEĞERLENDİRMELERİ

"Konyaspor için Fenerbahçe maçı 'cankurtaran' gibi oldu. Fenerbahçe ligin sonuncusu Kayserispor'a kaybetti. Antalyaspor'a karşı bir beraberlik bir yenilgi aldı. Alt sıradaki takımlara karşı puan dağıtıyor. Fenerbahçe; imdada yetişiyor, canlandırıyor takımları."

"Konyaspor takımı daha iyi oynuyor. Fenerbahçe üretemeyip sadece yana oynuyor. İlk yarı izleyemeyen Fenerbahçeliler için şunu söyleyebilirim ki ızdıraptan kurtuldunuz. Maçı izlemeyenler için bir şey kaybetmedi. Tatsız tutsuz bir ilk yarıydı.".

"Ben bu oyunu asla ve asla sürpriz saymıyorum. Eğer 3 aylığına Mourinho'yu getirsen dahi olmaz diyordum. 13 aylık bir hoca getirin. Ki bu takım, bu görüntüde olmasın. Ki bu takım, Denizlispor maçındaki görüntüde olmasın."

"Bu bir fiyaskodur. Geçen sezonun ilk 9 haftası ve bu sezonun son 9 haftası 17 puan alabilmiş Fenerbahçe. Fizik ve mental olarak bitmiş."

"Fenerbahçe'nin geçen sezon ile arasında bir fark var. Geçen sezon ilk 9 maçta 9 puan aldı, küme düşme potasındaydı. Bir tanesinde ikinci yarısında küme düşme potasında. 9 haftada 8 puanı var."

"Fenerbahçe'de iyi oynayan oyuncu var mıydı? Yoktu. Sadece mücadele etmeye çalışan bir Vedat Muriqi vardı. Çırpındı durdu çocuk."

"Fenerbahçeli olarak kötü bir espri yapacağım. Bugün Fenerbahçe nasıl kazanırdı biliyor musun? 3 kişi daha atılsaydı. Ancak o zaman kazanırdı, kurallara göre, hükmen. "

 

Güncellenme Tarihi : 14.3.2020 23:09

İLGİLİ HABERLER