Spor
  • 31.10.2011 00:56

RIDVAN GALATASARAY'DA EN ÇOK BU OYUNCUYU BEĞENDİ.

Galatasaray'ın transfer döneminde çok akıllı hareket ederek çok doğru isimleri aldığını belirten Rıdvan, özellikle Elmander'e ayrı bir yer açtı.Rıdvan, "Elmander çok karakterli bir oyuncu. 39 derece ateşli halinde bile iğne ile oynamak istiyormuş. Adam da hırs, istek ve arzu var. Günümüz oyununda herkes Messi, Ronaldo olmadığı için fedakar oyuncular ön plana çıkıyor. Galatasaray bu sebele transferde doğru oyuncular seçti." dedi.
Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Kayserispor-Galatasaray karşılaşmasını % 100 Futbol'da değerlendirdi. Dilmen, Galatasaray'ın Kayserispor'u hataya zorladığını söyledi.

Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Kayserispor-Galatasaray maçını NTV ekranlarında yayınlanan % 100 Futbol'da değerlendirdi.

"GALATASARAY'IN EN UÇTAKİ OYUNCUSU BİLE BASKI YAPIYOR"
Rıdvan Dilmen, "Galatasaray, ilk yarı şampiyonluğa oynayan bir takım gibi kenetlenmiş, önde basan görüntü sergiledi. İkinci yarıda 70. dakiyaya kadar Galatasaray bocaladı, önde basmadan geride kalmaya başladı. Maçın ilk yarısında orta saha oyuncularıda önde bastığı için Kayserispor'u hataya zorladılar. Fakat Galatasaray'ın birçok takımdan farklı yaptığı en uçtaki oyuncusu baskı yapıyor ve rakibi hataya zorluyor. Fatih Terim zaten önde baskı kurmayı seven bir teknik adam" dedi.

"GALATASARAY BUGÜN PASLA POZİSYONA GİRDİ"
Fatih Terim, Galatasaray'da bir felsefe yerleştirmek istediğini belirten Dilmen, "Galatasaray, zaman zamanda bunun sıkıntılarınıda yaşıyor. Önde basmasına rağmen az pozisyon buluyor bence bu düşündürücü bir durum. Galatasaray özellikle bugün pasla pozisyona girdi. Sarı kırmızılı ekipte geçtiğimiz yıllarda olmayan bir organizasyon bu sene Fatih hoca ile birlikte var. Takım savunmasında var, duran top organizasyonunda var... Fakat hazırlık paslarıyla başlayan hücumda yerleşik bir takıma karşı fazla pozisyon bulması gerekiyor şampiyonluğa oynanayan takımın" şeklinde konuştu.

"TRANSFERDE İSTEKLİ VE ARZULU OYUNCULARI SEÇTİLER"
Galatasaray'ın karakterli bir stoper ve karakterli bir orta saha oyuncusu aldığını söyleyen Dilmen, "Elmander çok karakterli bir oyuncu. 39 derece ateşli halinde bile iğne ile oynamak istiyormuş. Adam da hırs, istek ve arzu var. Günümüz oyununda herkes Messi, Ronaldo olmadığı için fedakar oyuncular ön plana çıkıyor. Galatasaray bu sebele transferde doğru oyuncular seçti. Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi rakipleri ciddi koaslar yaşadılar yaz döneminde. Ekonomik olarak ne yaşayacaklarını bilemedikleri için bu kulüpler küçülme kararı aldılar. Galatasaray, doğru planlama yaptı. Transfere ciddi paralara harcadılar. Aldığı oyuncular büyük kulüplerde oynamış isimler. Galatasaray, bugün hak ettiği bir galibiyet alarak 3 puanı hanesine yazdırdı" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:41

İLGİLİ HABERLER