Spor
  • 19.11.2016 12:46

Riekerink’ten Podolski hamlesi

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Eren Derdiyok’u derbide yedek tutmayı planlıyor. Geçen sezonki Türkiye Kupası finalinde tek forvet oynayan ve kupayı getiren golü kaydeden Lukas Podolski’yi 5.5 ay önce olduğu gibi yine ileride tutmayı planlayan Hollandalı çalıştırıcı, böylece kanatlardaki fizik gücünü de yükseltecek.

Yarın oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde farklı taktik anlayışları üzerinde duran Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, hücumda da değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Serdar Aziz'i savunmaya, Nigel de Jong'u da orta alana monte etmeye hazırlanan Hollandalı çalıştırıcı, 5.5 ay önce oynanan Türkiye Kupası finalinde olduğu gibi Lukas Podolski'yi yine ezeli rakibine karşı tek forvet oynatmayı planlıyor.

Henüz son kararını vermeyen ancak Alman yıldızın etkili şutlarından yararlanmak isteyen Riekerink, 31 yaşındaki futbolcuya önceki gün yapılan taktik idmanda forvette şans verdi. Skrtel ve Kjaer'in arasında hava toplarında Eren'in kaybolmasını istemeyen 53 yaşındaki teknik adam, uzaktan şutlarda ve kontrataklarda Podolski ile birlikte daha etkili olacak. Böylece kanatlardaki fizik gücü de arttırılacak.

Güncellenme Tarihi : 19.11.2016 12:47

İLGİLİ HABERLER