Spor
  • 23.5.2024 13:40

River Plate'nin stoperi resti çekti! 'Galatasaray'ı istiyorum'

Galatasaray, Antalya'da yapılan uluslararası U-15 futbol turnuvasında River Plate'nin yıldızı Estevis Lopez'i gözüne kestirdi. Sarı-kırmızılı ekibin scoutları genç stoper için rapor verdi, yönetim hemen harekete geçti. Aslan, oyuncu ve ailesiyle anlaştı, Arjantin kulübünün yetkilileri küplere bindi.

Antalya'da yapılan uluslararası U-15 futbol turnuvasını yakından takip eden Galatasaray'ın scoutları, River Plate'nin yıldızı Estevis Lopez'e göz koydu. Stoper oynayan 15 yaşındaki Lopez'i gelecekte çok büyük bir yıldız olacağının altını çizdiler. Operasyonun bir an önce tamamlanıp, çocuğun Türkiye'den ayrılmamasının sağlanmasını tavsiye ettiler.

Galatasaray yönetimi de hemen harekete geçti. Lopez için hem River Plate kulübüyle, hem de oyuncunun ailesiyle temas kuruldu.

Arjantin ekibi Lopez'den gelecekte çok şey beklendiğini böyle bir görüşmenin söz konusu olmayacağını iletti.
Sarı-kırmızılıların amatör statüde olan Lopez'in ailesiyle temas kurması ve aklını çelmesi ise krize neden oldu.

 

ARJANTİNLİ YÖNETİCİLER SERT TEPKİ GÖSTERDİ

River Plate'li yöneticiler Lopez için Galatasaray'ın yaptığı hamlenin etik olmadığını, centilmenlikle bağdaşmadığını genç oyuncunun aklının çelinmesi için ailesinin kullanılmasının doğru olmadığını savundu.

LOPEZ İSTANBUL'DA KALMAK İSTİYOR

Lopez ise Türkiye'de kalmak istediğini, ailesinin de İstanbul'a gelmeye hazır olduğunu River Plateli yöneticilere iletti. Ortaya sürpriz bir kaos çıktı.

 

Güncellenme Tarihi : 23.5.2024 13:44

İLGİLİ HABERLER