Spor
  • 16.11.2013 11:05

Ronaldo o törene katılmayacak!..

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun, yılın en iyi oyuncuları arasında gösterildiği 2013 FIFA Ballon d'Or ödül törenine katılmayacağı iddia edildi.

 

FIFA Başkanı Sepp Blatter'in Lionel Messi'yi öven, Ronaldo'yu eleştiren önceki açıklamalarının ardından bu yılki yarışmanın favorileri arasında adının geçmediğini öğrenen 28 yaşındaki Portekizli oyuncunun, bu durumlara tepki göstermek amacıyla bu yönde bir karar aldığı vurgulandı.

Milli takım kaptanları ve uluslararası medya temsilcilerinin oylarıyla Zürih'te 13 Ocak 2014'te düzenlenecek törende, mevkilerinde en iyi oyuncuların belirlendiği "FIFA FIFPro World XI", yılın en iyi golünün belirlendiği "FIFA Puşkaş" ile "FIFA Başkanlık" ve "FIFA Fair Play" ödülleri de sahiplerini bulacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 10:20

İLGİLİ HABERLER