
Rumlardan Fenerbahçe'ye İsrail tedbiri
LEFKOŞA (AA) - Rum basınına göre, maçın oynanacağı Güney Lefkoşa'daki GSP Stadyumu'nda büyük çoğunluğu çevik kuvvet olmak üzere 300 polis görev yapacak.
Filelefetheros gazetesi, Rum polisinin, AEL Limasol-Fenerbahçe karşılaşmasını izlemek üzere Türkiye'den taraftarların da Rum tarafına gideceği bilgisi ve daha önce Türkiye'den yapılan, güvenlikle ilgili çekince açıklamaları üzerine, hararetli bir hazırlığa giriştiğini belirtti.
Habere göre, İsrail'in Hapoel takımı ile oynanan maç sırasında alınan tedbirlerin aynısı Fenerbahçe maçında da alınacak ve stada girişlerde iki güvenlik şeridi planı uygulanacak
İlk güvenlik şeridinde bilet ve görüntü kontrolünden geçecek taraftarlar, ikinci şeritte üst aramasından geçirilecek ve tehlikeli, kışkırtıcı diye nitelendirilen madde ve malzemenin stada sokulması engellenmeye çalışılacak.
Herhangi bir olay çıkmasının engellenmesi için maç öncesi, sırası ve sonrası için büyük çoğunluğunu çevik kuvvet (MMAD) personelinin oluşturacağı 300 polis görevlendirilecek.
Muhabir: Mustafa Sağıroğlu
Yayıncı: İbrahim Uyar