Dünya
  • 8.8.2008 20:42

RUS BOMBARDIMANINDA 3 GÜRCÜ ASKER ÖLDÜ

TİFLİS - Rus savaş uçaklarının Gürcü hava üssü Marneuli'yi bombardımanında 3 askerin öldüğü bildirildi.
Gürcistan İçişleri Bakanı sözcüsü Şota Utiaşvili, başkent Tiflis'e 40 kilometre mesafedeki üssü bombalaması sonucu 3 askerin hayatını kaybettiğini söyledi.
Utiaşvili, Rusların bombaladığı diğer üs Vaziani'de ise kayıp olmadığını ifade etti.
Öte yandan Güney Osetya'nın bir yetkilisi, dün gece yarısı başlattığı saldırıda binden fazla kişinin öldüğünü iddia etti.
Teymuraz Kasaev, Rus haber ajansı RİA Novosti'ye yaptığı açıklamada, ''Bize ulaşan bilgiye göre, Tshinvali'nin gece boyunca bombalanması sonucu çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Kayıpların sayısı binden fazla'' diye konuştu.
Güney Osetyalı yetkili, Gürcü birliklerinin bombardımanında Tshinvali'deki birçok bölgenin de ''yerle bir olduğunu'' sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:14

İLGİLİ HABERLER