Spor
  • 6.10.2005 01:37

RÜŞTÜ: 'KALEYİ TESLİM ETME ZAMANI GELDİ...'

Sezon başındaki sakatlığı nedeniyle hem Fenerbahçe’nin hem de Milli Takım’ın kalesini Volkan’a kaptıran tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, artık eldivenleri teslim etme zamanının geldiğini söyledi.

Sakatlığından doğan sıkıntıları aşmak için yoğun bir şekilde çalıştığını belirten milli kaleci, “Beyinsel ve fiziksel olarak Arnavutluk maçına konsantre olduk. Bundan önce Yunanistan’ın Danimarka ile oynayacağı maçta puan kaybetmesini bekliyoruz. Bu maçın sonucu ne olursa olsun biz Arnavutluk’u kesin yeneceğiz.” diye konuştu.

Milli Takım’da hiçbir zaman uyum sorununun yaşanmayacağını dile getiren Rüştü, “Benim bir sakatlığım vardı. O da geçti, şu anda iyi durumdayım. Fakat ortada alınan bir karar var. Ben de ona saygı duyuyorum. Profesyonelce hareket ediyorum.” dedi. Son yıllarda Milli Takım’ın kalesini genelde F.Bahçeli kalecilerin koruduğunu hatırlatan Rüştü sözlerini şöyle tamamladı: “İyi kalecilerin yetişmesi bir süreçtir. Milli Takım’da uzun yıllar kaleyi korudum. Görev yaptığım süre içinde iyi hizmet ettiğim inancındayım. Bu bir devir teslim işidir. Son dönemlerde tesadüf olsa gerek Milli Takım’ın kalesini F.Bahçe’den gelen oyuncular koruyor. Benden önce Engin abi ondan önce de Yaşar abi görev yaptı. Şimdi de Volkan görev yapıyor. Ama burada asıl önemli olan tabii ki Milli Takım’ın başarı- sıdır.”

/Mustafa Büyükcevher - Zaman

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:58

İLGİLİ HABERLER