Medya
  • 5.10.2022 13:20

"Rusya'dan kaçtı" denilen ünlü spiker Şanlıurfa'da çıktı!

Rusya-Ukrayna savaşının ilk günlerinde canlı yayında Rus kanalında 'savaşa hayır' pankartı açan editör Marina Ovsyannikova'ya tepki göstermediği için eleştirilen Yekaterina Andreyeva, eleştiri oklarının hedefinde olmuştu. Andreyeva'nın Rusya'dan kaçıp Türkiye'ye geldiği iddia edildi. Ünlü spiker sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada gezi için İstanbul'da olduğunu ardından Şanlıurfa'ya gideceğini ve sonrasında da Rusya'ya geri döneceğini ifade etti.

Rusya-Ukrayna savaşının ilk günlerinde Rusya'nın devlet kontrolünde bulunan bir kanalında, canlı yayın esnasında 'savaşa hayır' pankartı açarak dünyanın gündemine oturan Marina Ovsyannikova büyük yankı uyandırmıştı.

Ovsyannikova kadar bu protestoya sessiz kalan spiker Yekaterina Andreyeva da eleştiri oklarının hedefinde olmuştu. Önceki günlerde ise Yekaterina Andreyeva'nın Türkiye'ye kaçtığı iddiası ortaya atıldı.

Rus basınında yer alan haberlere göre, ünlü spiker sosyal medya hesabından Türkiye'de olduğunu doğruladı. Ancak iddialarının asılsız olduğunu ve Şanlıurfa ile İstanbul'u dolaştıktan sonra Moskova'ya döneceğini ifade etti.

İstanbul'dan video yayınlayan spiker, "Penceremin dışında çok güzel bir güzelliğim var! Ayasofya'nın antik sokaklarında bir yerde saklanıyor" dedi.

Andreyeva Şanlıurfa'ya da gideceğini söyleyerek, "Peygamberler şehrini çok merak ediyorum. Buradaki güç bana aşk, güç ve inanç için umut veriyor" ifadelerine yer verdi.

Güncellenme Tarihi : 5.10.2022 21:55

İLGİLİ HABERLER